Kaikki tuotteet

Vähintään

TOPREGALin varastohyllyjen ja kuormalavahyllyjen minimirakenteet

Huippuluokan huonekalukauppa minimum laajentaa verkkokaupan logistiikkaa ja Quick Ship -varastoa Berliinin nykyisten myymälöiden lisäksi. Keskipisteenä on Havel-joen varrella sijaitseva vanha tiilirakenteinen halli, jossa on TOPREGALin varastohyllyjä ja kuormalavahyllyjä.

Paikan yksinoikeus ja historia ovat ilmeisiä jokaiselle, joka kääntyy autolla Telegrafenwegille Berlin-Haselhorstissa. Kadun päässä, suoraan Havelin rannalla, on entinen preussilainen ruutitehdas. Vähennät väistämättä vauhtia, jotta voit ensin tarkastella 25 000 neliömetrin kokoista aluetta. Berliiniläinen arkkitehti Ingo Pott markkinoi aluetta "Berliinin omaperäisyyden paikkana".

Siksi on loogista, että myös minimi on ollut paikalla vuodesta 2013 lähtien. Premiumsegnetin huonekalumuotoilun jälleenmyyjä on vuokrannut entisen telakan varastosta lähes 600 neliömetrin suuruisen ja jopa kuusi metriä korkean teollisuushallin, joka on tehty tiilestä. Alun perin salia käytettiin pääasiassa satunnaisten myynninedistämistilaisuuksien pitopaikkana. Ja niin sanottujen "käytettyjen tuotteiden" eli näyttelyesineiden varastona. Loppujen lopuksi huonekalut ja kalusteet, jotka on tarkoitettu minimiasiakassegmentille, ovat yleensä mittatilaustyönä valmistettuja ja ainutlaatuisia.

Sillä välin Havelissa sijaitseva minimipaikka on muutettu klassiseksi varastoksi uusille tavaroille. Vaadittu Säilytyshyllyt ja Kuormalavahyllyt toimitti TOPREGAL. "Verrattain edullisten hintojen lisäksi pidimme erityisesti siitä, että TOPREGALin verkkosivuilla oli konkreettista tietoa karkeaa laskelmaamme varten", Thiemo Zielinski muistelee. 34-vuotias sähköisen kaupankäynnin asiantuntija pystyi näin määrittämään, kuinka monta varastohyllyä ja kuormalavahyllyä varastossa olisi tilaa. Sillä edellytyksellä, että trukin sijasta saa käyttää vain sähköistä muurahaiskärryä. Kolmessa tilauksessa minimum tilasi lopulta noin 120 metriä 4,5 metrin korkuisia kuormalavahyllyjä sekä lähes 40 metriä 2,5 metrin korkuisia varastohyllyjä.

Avoimet hinnat

"TOPREGALissa keskitymme edullisen hinnan ja turvallisten hyllyjärjestelmien lisäksi avoimuuteen. Tähän kuuluu myös se, että Internetissä on tarjolla täydellisiä tarjouksia tarvikkeineen ja kokoonpanomateriaaleineen käytännössä kaikista mahdollisista hyllyvaihtoehdoista", Timo Munz korostaa. 31-vuotias on työskennellyt meille Emslandin ja Usedomin välisellä alueella vuodesta 2017 lähtien. Se, että Elmshornista kotoisin oleva henkilö on jo yli kymmenen vuoden ajan työskennellyt varastohyllyjen, leveäjalkaisten hyllyjen ja kannakointihyllyjen pystypalkkien, hyllyjen poikkipalkkien ja hyllykuormien parissa, käy selväksi jo pelkästään kuuntelemalla häntä.

minimi tukeutuu TOPREGALin hyllyihin

Jos hyllykapasiteetin kysyntä kasvaa tulevaisuudessa, Timo Munz on jo hahmotellut erilaisia mahdollisuuksia: Jotta voitaisiin käyttää mahdollisimman paljon vakiotilaa, yksi vaihtoehto olisi muuntaa kuormalavahyllyjen rivien väliset etäisyydet. Drive-through-hyllystö muunnettava. Toisaalta olisi lupaavampaa ja loppujen lopuksi halvempaa rakentaa hallin etuosaan toinen taso varastohyllyille. Varastointialusta toisena tasona hallin etuosassa oleville varastohyllyille. Näin myös varaston koko korkeus voitaisiin hyödyntää optimaalisesti.

minimi tukeutuu TOPREGALin hyllyihin
minimum käyttää Berlin-Haselhorstissa sijaitsevaa toimipistettä logistiikkaan ja erityisen suosittujen tuotteiden pikavarastona.
Berliinin paikka originaaleille: Entinen preussilainen ruutitehdas sijaitsee suoraan Havel-joen varrella Berlin-Haselhorstissa.
minimi tukeutuu TOPREGALin hyllyihin
minimum on tilannut TOPREGALilta noin 120 metriä kuormalavahyllyjä ja lähes 40 metriä varastohyllyjä.
600 Quadratmeter große Industriehalle aus Backstein Premium-segmenttiin kuuluva huonekalumuotoilun vähittäismyyjä on vuokrannut entisen telakan varastosta lähes 600 neliömetrin suuruisen, tiilestä rakennetun teollisuushallin.

minimum perustettiin vuonna 1999 Berliiniin premium-segmentin huonekalu- ja sisustusliikkeeksi. Charlottenburgissa sijaitsevan Stilwerkin lisäksi minimum on läsnä pääkaupungissa yhteensä kolmessa toimipisteessä Mitte- ja Kreuzbergissä. Berlin-Haselhorstissa sijaitsevan entisen preussilaisen ruutitehtaan alueella sijaitsevaa noin 600 neliömetrin kokoista tiilihallia käytetään logistiikkaan ja erityisen suosittujen tuotteiden pikavarastona. www.havelwerke.de www.minimum.de