+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Sisäänvedettävät pollarit

Sisäänvedettävät pollarit ovat klassisen törmäyssuojan tai törmäyssuojan teknisiä muunnelmia. Niitä käytetään muun muassa liikenteen ja tietyille alueille pääsyn säätelemiseen. Nämä sisäänvedettävät pollarit voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, alumiinista tai betonista, ja niitä käytetään usein kaupunkiympäristöissä, ostoskeskuksissa, asuinalueilla ja muissa julkisissa tiloissa. Sisäänvedettävien pollareiden päätarkoituksena on ohjata ajoneuvoliikennettä, estää ei-toivottu pääsy ja varmistaa ihmisten tai omaisuuden suojelu ja turvallisuus.

Sisäänvedettävät pollarit: niiden toiminta ja käyttöalueet

Sisäänvedettävät pollarit toimivat yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Sisäänvedettäviä pollareita voidaan käyttää joko manuaalisesti tai automaattisesti. Automaattisia malleja ohjataan yleensä sähköjärjestelmillä. Esimerkkinä tästä on sähköinen pollari, jota ohjaa sähkömoottori. Sähköinen pollari voidaan laskea alas automaattisesti painamalla kytkintä tai kaukosäädintä. Se voidaan myös nostaa maasta tai laskea takaisin maahan napin painalluksella.

Sisäänvedettävien sähköpylväiden käyttöalueet ovat moninaiset. Ne tarjoavat joustavan ratkaisun liikenteenohjaukseen, ja niiden avulla pääsy tietyille alueille voidaan rajoittaa tai vapauttaa nopeasti tarpeen mukaan. Ne auttavat myös lisäämään turvallisuutta toimimalla fyysisenä esteenä luvattomalta pääsyltä tai mahdollisilta uhkilta. Erityisesti kaupunkialueilla ne auttavat suojaamaan jalankulkualueita ja ohjaamaan liikennettä.

Tilaa sähköpollarit TOPREGALilta.

TOPREGALilta on saatavana sähköisiä pollareita laatumerkki TecMaschinilta Tämä hyödyllinen, 600 millimetriä korkea ruostumattomasta teräksestä valmistettu pollari sopii erinomaisesti ajoteiden, yritysten tilojen tai julkisten alueiden väliaikaiseen sulkemiseen. Se estää tehokkaasti henkilöautojen, kuorma-autojen ja muiden suurempien ajoneuvojen pääsyn ajotielle. Pollarin tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu sylinteri sulautuu harmonisesti ja huomaamattomasti lähes mihin tahansa ympäristöön. Sisäänvedettävän pollarin yläosassa olevan LED-nauhan avulla voit luoda visuaalisia kohokohtia. Tämän nauhan avulla voit säätää väriä ja kirkkautta yksilöllisesti painamalla vain nappia, mikä lisää turvallisuutta, koska pollari on sekä sisäänvedettävä että pimeässä näkyvä. Ohjauslaatikon avulla sylinterin saa täysin ulos- tai sisäänvedettyä vain kolmessa sekunnissa siihen liittyvän kaukosäätimen avulla.