+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Nosturin vaaka

Nosturivaaka on erikoistunut mittauslaite, jota käytetään teollisissa sovelluksissa kuorman painon tarkkaan määrittämiseen nostolaitteilla, kuten haarukkatrukilla, kuormalavavaunuilla ja muilla vastaavilla laitteilla suoritettavien nostotoimien aikana. Nosturivaaka, jota käytetään pääasiassa yhdessä nostureiden kanssa, mahdollistaa tarkat kuormanmittaukset eri teollisuudenaloilla, kuten rakentamisessa, logistiikassa ja raskaassa teollisuudessa, joissa se on jatkuvasti osoittautunut korvaamattomaksi työkaluksi. Kuormien tarkat mittaukset ovat näillä teollisuudenaloilla välttämättömiä paitsi tehokkuuden myös kaikkien osapuolten turvallisuuden kannalta.

TOPREGALin nosturivaaka KW-3T: elektroninen lisälaite.

SolidHubin nosturivaaka KW-3T on käytännöllinen, elektroninen lisälaite, jolle on ominaista ennen kaikkea sen vankka teräs- ja alumiinirakenne. Tämä takaa pitkän käyttöiän ja suojaa KW-3T-nosturivaakojen sisällä olevaa herkkää elektroniikkaa. Alumiinikotelo suojaa digitaalista mittalaitetta iskuilta ja kolhuilta, kun taas vahvasta terässeoksesta valmistettu koukku tarjoaa luotettavan ripustuksen kahleille ja köysille.

Nosturivaaka asettaa standardit kuormanmittauksessa, ja sille on ominaista vaikuttava suorituskyky ja älykäs muotoilu. Kolmen tonnin kantavuudellaan se tarjoaa tarvittavan kapasiteetin raskaille kuormille sekä laajan valikoiman innovatiivisia toimintoja.

Samalla se on erittäin kompakti ja painaa vain 11,5 kiloa, joten sitä on nopea käyttää ja vaivaton käsitellä myös raskaiden kuormien kanssa.

Fyysisen kestävyytensä lisäksi KW-3T-nosturivaaka saa pisteitä myös älykkäistä toiminnoista, jotka helpottavat työskentelyä huomattavasti. Esimerkiksi käytännöllinen kaukosäädin mahdollistaa kätevän ohjauksen maasta käsin, ja sen kantama on jopa 15 metriä. Tämä tarkoittaa, että toimintoja, kuten taara- tai pitotoimintoa, voidaan käyttää myös silloin, kun nosturivaaka ei ole suoran käden ulottuvilla. Integroitu hold-toiminto mahdollistaa myös arvojen väliaikaisen tallentamisen, ja jitterinestotoiminto takaa korkean mittaustarkkuuden. Tämä toiminto eliminoi kellojitterin digitaalisten signaalien siirron aikana ja takaa tarkat mittaustulokset. Ylikuormitusvaroitus varmistaa nosturivaakojen turvallisen ja luotettavan käytön antamalla signaalin heti, kun kolmen tonnin enimmäiskantavuus on saavutettu.