+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Monikäyttöinen hylly

Monitoimihyllyt ovat monipuolinen ratkaisu tilankäytön optimointiin kaupallisessa tai teollisessa toiminnassa. Toisin kuin perinteiset raskaat hyllyt tai erikoisvarastohyllyt, kuten rengashyllyt tai tynnyrihyllyt, jotka on suunniteltu tiettyä käyttötarkoitusta varten, monitoimihyllyt tarjoavat joustavan ratkaisun erilaisiin sovelluksiin. Tyypillisesti monitoimihyllyt koostuvat erilaisista komponenteista ja moduuleista, joiden avulla tilaa voidaan järjestää ja käyttää tarpeen mukaan. Näihin komponentteihin voi kuulua työtasoja, säilytystasoja, työkalupidikkeitä, laatikoita, avonaisia säilytyslaatikoita ja muita hyllystötarvikkeita, joita voidaan yhdistellä ja järjestää erikseen. Monitoimihyllyjä käytetäänkin usein kaupallisissa ja teollisissa ympäristöissä, varastoissa, työpajoissa tai toimistoissa, joissa ne ovat tehokas ja joustava ratkaisu työskentelyyn, organisointiin ja varastointiin. Loppujen lopuksi monitoimihyllyille on aina ominaista niiden mukautuvuus, kestävyys ja toimivuus.

TOPREGALin monitoimihyllystö MFR1000.

TOPREGALin monitoimihyllystö MFR1000 on innovatiivinen uusi tuote, jossa yhdistyvät joustavuus ja toiminnallisuus. Vankan monitoimihyllyrakenteensa ansiosta se on alan nykyisten standardien mukainen ja tarjoaa laajan valikoiman komponentteja ja moduuleja, joiden avulla voidaan luoda räätälöityjä työtiloja ja kattaa varastointitarpeet optimaalisesti.

Peruskomponentteihin kuuluvat vankat pakkauspöytäpystytelineet eri korkeusvaihtoehtoina sekä poikkipalkit, joissa on vaikuttava lahtiväli- ja hyllykuorma. Poikkipalkkien korkeutta voidaan säätää yksilöllisesti 50 mm:n välein, jolloin ne voidaan räätälöidä optimaalisesti käyttäjän tarpeiden mukaan. Yksittäisten hyllymoduulien käytännölliset lukitustapit takaavat monitoimihyllyjen luotettavan vakauden. Yleisesti ottaen MFR1000:n erilaiset modulaariset osat laajentavat huomattavasti hyllystön käyttömahdollisuuksia. Hyllystö tarjoaa joustavan ratkaisun pakkausmateriaalien, laatikoiden ja työvälineiden säilytykseen aina työtasoina käytettävistä moninkertaisista levyistä erityyppisiin hyllyihin, kuten puu-, teräs- ja verkkohyllyihin. Erikoismoduulit, kuten kaltevat hyllyt, soveltuvat erinomaisesti käytettäviksi avonaisissa varastosäiliöissä, kun taas pyöreät poikkitangot toimivat läpisulkusuojana ja myös purkuapuna kuplamuovin kaltaisille materiaaleille. Saatavilla on myös erilaisia työkalukaappeja, rei'itettyjä paneeleita ja työkalupidikkeitä, jotka mahdollistavat työkalujen ja pienten osien tehokkaan järjestelyn. Tämän hyllyjärjestelmän joustavuutta korostaa mahdollisuus yksilölliseen mukauttamiseen ja laajentamiseen sekä alkuperäisen kokoonpanon aikana että sen jälkeen.

Liitäntäjärjestelmän ansiosta myös monitoimihyllyjen kokoaminen ja purkaminen on yksinkertaista ja aikaa säästävää. Yhteensopivuus muiden leveäjalkaisten hyllytyyppien ja vastaavien kanssa takaa saumattoman integroinnin olemassa oleviin varastorakenteisiin, mikä lisää joustavuutta mahdollisten tulevien mukautusten yhteydessä.