+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Märkä-/kuivaimuri

Märkä- ja kuivapölynimurit ovat tehokkaita puhdistuslaitteita, jotka tarjoavat erinomaista palvelua erilaisissa sovelluksissa sekä kotitalouksissa että teollisuudessa. Näiden imureiden teho on usein jopa 3 000 wattia, joten ne ovat monikäyttöisiä imureita, jotka kuuluvat teollisuusimureiden huippuluokkaan. Kuten nimestä voi päätellä, märkä-/kuivaimurit poistavat pölyn ja muun kuivan, kiinteän lian sekä kaatuneet nesteet tehokkaasti ja helposti.

Mikä on teollisuusimuri?

Teollisuusimuri on tehokas ja erityisesti teollisuuskäyttöön suunniteltu imuri. Toisin kuin tavanomaiset kotitalouksissa käytettävät imurit, teollisuusimurille on ominaista sen vankka rakenne, suuri imuteho ja monipuoliset käyttömahdollisuudet varastoissa ja työpajoissa.

Teollisuusimureille on ominaista joukko erityispiirteitä ja -ominaisuuksia, jotka tekevät niistä ihanteellisia käytettäväksi teollisissa ja kaupallisissa ympäristöissä. Nämä imurit on suunniteltu erittäin kestäviksi ja kestäviksi, jotta ne kestävät teollisuusympäristöjen suuria kuormituksia ja kovia olosuhteita. Imurien tehokkaat, jopa 3 000 watin moottorit tuottavat vaikuttavan imutehon, jonka ansiosta ne imevät tehokkaasti suuria määriä likaa, pölyä, lastuja ja - käytännöllisissä märkä/kuiva-imureissa - jopa nesteitä. Suuritilavuuksisten pöly- tai likasäiliöiden ansiosta ne mahdollistavat pidemmän käyttöajan ennen tyhjennystä tai puhdistusta. Teollisuusimureiden monipuolisuus saavutetaan kyvyllä mukautua eri teollisuudenalojen ja tehtävien erityisvaatimuksiin. Niihin voidaan asentaa monenlaisia lisävarusteita ja lisälaitteita, kuten erikoissuuttimia, harjat, letkuja ja suodattimia. Lisäksi joissakin malleissa on turvaominaisuuksia, jotka tekevät vaarallisten aineiden käsittelystä turvallisempaa ja täyttävät lakisääteiset vaatimukset. Yleisesti ottaen teollisuusimureilla on ratkaiseva rooli puhtauden, turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden ylläpitämisessä monilla teollisuudenaloilla.

3 000 watin imuri saa varaston loistamaan.

3 000 watin teholla varustettu imuri tarjoaa vaikuttavan imutehon. Moottorin suuri wattiteho mahdollistaa keskimääräistä paremman pölyn, lian ja muiden epäpuhtauksien keräämisen eri pinnoilta - matoista koviin lattioihin. Tämä johtaa erittäin perusteellisiin puhdistustuloksiin ja on erityisen edullista kaupallisissa tiloissa. Toinen näkökohta on tehokkuus suuria alueita puhdistettaessa, sillä 3 000 watin imuri toimii nopeasti ja tehokkaasti.