Kaikki tuotteet

Kuormalavahaarukka

Kuormalavahaarukka on käytännöllinen lisälaite kuljetus- ja nostolaitteisiin, kuten traktoreihin. Näin ollen kuormalavahaarukkaa käytetään erityisesti maataloudessa, rakennusteollisuudessa ja varastoissa. Se mahdollistaa raskaiden kuormien, kuten kuormalavojen, rakennusmateriaalien ja maataloustuotteiden, kuten paalien ja muiden suurikokoisten esineiden, turvallisen kuljettamisen. Ihannetapauksessa kuormalavahaarukka on siksi yleensä valmistettu kestävästä teräksestä ja se on asennettu tukikehikkoon, joka voidaan kiinnittää erilaisiin laitteisiin sovelluksesta riippuen, kuten trukkeihin, kuormaajiin ja ennen kaikkea traktoreihin.

Kolmen pisteen nostoon tarkoitettu kuormalavahaarukka

TecMaschin PT700-lavahaarukka kolmipistekiinnitystä varten koostuu vankasta teräsrungosta, joka mahdollistaa jopa 700 kilogramman kantavuuden. Tällä laitteella voit vaivattomasti nostaa ja kuljettaa suuria ja raskaita tavaroita, kuten heinäpaaleja. Tarvitset vain traktorin, jonka moottorin teho on vain 20 hv ja jossa on kolmipistekiinnitys takana. Tukevasta rakenteestaan huolimatta TecMaschin PT700 on huomattavan kevyt, vain 72 kiloa, minkä ansiosta kuormalavahaarukan kiinnittäminen traktoriin on erityisen helppoa. Sen leveyttä voidaan myös säätää joustavasti erilaisten kuormalavojen tai kuormalavahäkkien turvallista kuljettamista varten. Se voidaan myös tarvittaessa taittaa kokoon, mikä helpottaa kuljetusta ja varastointia huomattavasti.

Tilaa kuormalavahaarukat traktoreihin TOPREGALilta.

Traktoreiden kuormalavahaarukka laajentaa maatalousajoneuvojen toiminnallisuutta erittäin hyödyllisellä tavalla. Se tarjoaa tehokkaan ja monipuolisen ratkaisun kuormien kuljetukseen varastoissa, maataloudessa ja muilla vastaavilla aloilla toimivissa yrityksissä. Tee tilaus meiltä jo tänään, jotta voit hyödyntää kolmipistekiinnitteisen kuormalavahaarukan lukuisia sovelluksia ja nauttia laadukkaan tuotteen lisäksi ensiluokkaisesta palvelustamme.