+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Kaatokuorma-auto

Kauhakuorma-autot ovat välttämättömiä lisälaitteita ajoneuvoihin, joita käytetään rakennusteollisuudessa ja muilla aloilla irtotavaroiden, kuten maa-aineksen, soran tai hiekan, sekä jätteiden ja muiden materiaalien tehokkaaseen kuljettamiseen ja purkamiseen. Tätä tarkoitusta varten kauhakuormaajat koostuvat vankasta kauhasta, joka on kiinteästi kiinnitetty runkoon ja joka voidaan kiinnittää erilaisiin kuljetusajoneuvoihin, kuten kaivinkoneisiin tai haarukkatrukkeihin. Ergonomisen rakenteensa ja kippitoimintonsa ansiosta kippiautot ovat helppokäyttöisiä, ja niiden avulla materiaali voidaan tyhjentää kohdennetusti. Kaatolava-auto helpottaa siis materiaalin kuljetusta ja lisää tehokkuutta rakennustyömailla ja tuotantohalleissa, mikä tekee siitä välttämättömän työkalun jokapäiväiseen käyttöön.

Kippitrukit pyörillä

Kippikärryt, joissa on pyörät, tarjoavat lisää liikkuvuutta ja joustavuutta lukuisissa työympäristöissä. Laadukkaasta polyuretaanista valmistettujen suurten pyörien integrointi helpottaa kippiauton liikuttelua, sillä ne kulkevat tasaisesti erilaisilla pinnoilla. Nämä pyörät ovat iskunkestäviä ja hiljaisia, joten kippiautoa voidaan käyttää herkissä ympäristöissä. Rullien avulla käyttäjä voi siirtää kippiautoa vaivattomasti paikasta toiseen - jopa esteiden, kuten reunakivien tai portaiden yli. Tämä tehostaa työprosessia ja lisää tuottavuutta. Rullilla varustettu dumpperi soveltuu erityisen hyvin sovelluksiin, joissa vaaditaan suurta liikkuvuutta ja joustavuutta.

Osta kippitrukkeja TOPREGALilta

Kippitrukit kannattaa ostaa TOPREGALilta. Laatumerkin SolidHubin pyörillä varustetuille kippitrukillemme on ominaista ergonominen muotoilu ja vankka rakenne, joka takaa helpon käsittelyn ja pitkän käyttöiän. Myös kahvan korkeus ja pyörillä varustetun kaatokäsittelijän kippitoiminto takaavat ergonomian mahdollistamalla kätevän käytön. Vyötärön korkeudella olevaa käytännöllistä vipua käytetään lukitustoiminnon avaamiseen, mikä helpottaa kippisäiliön tyhjentämistä. Jauhemaalattu kippikoneen runko on erittäin kestävä ja iskunkestävä, mikä korostaa sen kestävyyttä ja luotettavuutta. Kun ostat meiltä kippikontin, saat lisäksi takuuvarmat varaosat ja asiakaspalvelun pitkäaikaisen käytön takaamiseksi.