+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Jätteiden lajittelujärjestelmä

Jätteiden lajittelujärjestelmä on jäsennelty jätteiden keräys- ja hävittämismenetelmä, jonka tarkoituksena on lajitella jätteet eri luokkiin tehokkaan kierrätyksen ja hävittämisen mahdollistamiseksi. Tehokas jätteiden lajittelujärjestelmä on ratkaisevan tärkeä kestävän ja ympäristöystävällisen jätehuollon kannalta yrityksessä - olipa kyse sitten varastosta, korjaamosta tai toimistosta. Käytännöllisen jätteiden lajittelujärjestelmän käyttöönotosta on monia etuja, kuten syntyvän jätteen määrän vähentäminen, raaka-aineiden kierrätyksen edistäminen ja kierrätykseen kelpaamattoman jätteen kaatopaikalle lähettämisestä aiheutuvien kielteisten ympäristövaikutusten minimoiminen. Jotta jätteiden lajittelujärjestelmä voidaan toteuttaa tehokkaasti, selkeä viestintä eri jäteluokista, niiden hävittämismenetelmistä ja jätteiden lajittelun merkityksestä on ratkaisevan tärkeää tämän pyrkimyksen onnistumisen kannalta.

Jätteiden lajittelujärjestelmä - 3- tai 4-tie-järjestelmä

Kolmeen säiliöön perustuva jätteiden lajittelujärjestelmä mahdollistaa pakkausjätteen, jäännösjätteen ja paperijätteen nopean ja ennen kaikkea helpon lajittelun. Jätelajien selkeä erottelu varmistetaan sinisellä, mustalla ja keltaisella värikoodatuilla läpillä. Näin varastossa työskentelevät tiimin jäsenet voivat heti tunnistaa, mikä jäte kuuluu mihinkin säiliöön. Avautuvien läppien tehokas sulkumekanismi estää myös epämiellyttävien hajujen leviämisen, joita voi syntyä jätteiden hävittämisen yhteydessä. Sisäänrakennetut sylinterilukot mahdollistavat värillisten ovien lukitsemisen ja siten kulunvalvonnan.

Kolme lokeroa sisältävän jätteiden lajittelujärjestelmän lisäksi valikoimastamme löytyy myös malleja, joissa on neljä yksittäistä säiliötä. Vihreällä läpällä varustettu lisäsäiliö tarjoaa riittävästi tilaa orgaaniselle jätteelle.

Riippumatta siitä, onko jätteidenlajittelujärjestelmä 3- vai 4-astioinen versio: Ihannetapauksessa se on valmistettu kestävästä ja iskunkestävästä ruostumattomasta teräksestä, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti käytäville, käytäville, käytäville ja muihin tiloihin. Näin se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kouluissa, toimistorakennuksissa, varastoissa ja julkisissa tiloissa. Voit hetkessä varmistaa järjestäytyneen ja puhtaan jätteiden lajittelun ja edistää automaattisesti tehokasta jätehuoltoa monenlaisissa ympäristöissä.

Jätehuoltojärjestelmä varastoon

Tilaa TOPREGALilta MTS90- tai MT120-jätehuoltojärjestelmä. Jätehuoltojärjestelmään sisältyvien jäteastioiden tilavuus on 30 litraa, ja ne on helppo irrottaa ja tyhjentää käytännöllisillä kahvoilla. Koska MTS90-jätehuoltojärjestelmä on erittäin kevyt ja sen omapaino on vain 21,9 kilogrammaa, sitä on myös erityisen helppo kuljettaa. Mitat 980 × 360 × 900 millimetriä mahdollistavat helpon asennuksen erilaisiin ympäristöihin. Viehättävä ulkonäkö sopii harmonisesti lähes kaikkiin tiloihin.