Kaikki tuotteet

Interaktiivinen valkotaulu

Vuorovaikutustaulu on pohjimmiltaan suuri kosketusnäyttö, joka on joko liitetty tietokoneeseen tai jossa on oma sisäänrakennettu käyttöjärjestelmä, jonka avulla se voi toimia itsenäisesti. Sen avulla voidaan luoda, muokata ja esittää näytöllä sisältöä, kuten tietoja, varsin kätevästi. Interaktiivinen valkotaulu toistaa esimerkiksi kuvia, GIF-tiedostoja, äänitiedostoja tai videoita ja toimii näin digitaalisena asiakaspysäyttäjänä. Olipa kyseessä sitten messut, ostoskeskus tai kokoushuone, digitaalisten kosketusnäyttöjen ansiosta interaktiivinen valkotaulu on loistava tapa puhutella potentiaalisia asiakkaita suoraan tai tehdä konferensseista interaktiivisia lukuisissa paikoissa ja monipuolisissa tilanteissa. Vuorovaikutteisen valkotaulun kosketuspääte on sitäkin houkuttelevampi kokeilla ja tutustua, koska se on miellyttävällä korkeudella ja sen helppokäyttöisyys tekee sen käytöstä intuitiivista. Itse asiassa interaktiivisen valkotaulun käyttöliittymä ja hallintalaitteet muistuttavat kaupallisesti saatavilla olevia älypuhelimia ja tabletteja.

Interaktiivinen / digitaalinen valkotaulu: toiminnot ja edut

Digitaalisen valkotaulun avulla luotat yksinkertaisimpaan tapaan mainostaa yritystäsi, sillä julisteiden, lentolehtisten ja radio- tai televisiomainonnan myötä monet ihmiset unohtavat mainonnan vaikutuksen omassa liikkeessään. Ihmiset, jotka kulkevat liikkeesi ohi ja ovat siis jo paikan päällä, tulevat tietoisiksi näytöstäsi digitaalisten valkotaulujen ansiosta. Näin ollen he saattavat olla halukkaampia tekemään spontaanin ostoksen.

Hyödynnä erilaisia liitäntöjä, joiden avulla voit tuoda haluamasi sisällön digitaaliseen valkotauluun: USB-porteista, SD-korttipaikoista ja HDMI:stä LAN- tai WLAN-yhteyksiin ja pilveen. Digitaaliset valkotaulut on varustettu Android-käyttöjärjestelmällä, joten niiden pinnalla voi toistaa mitä tahansa Android-yhteensopivaa sovellusta.

Osta digitaalinen valkotaulu TOPREGALista.

Jos ostat digitaalisen valkotaulun, mainostaminen julisteissa ja printtimediassa jää menneisyyteen - ei enää tulostustöitä! Digitaalisen valkotaulun kertaluonteinen hankinta maksaa siis itsensä takaisin yhtä nopeasti kuin pitkälläkin aikavälillä. Sen lisäksi, että interaktiivinen valkotaulu palvelee monissa yrityksissä mainostarkoituksia, se tarjoaa myös lukuisia vaihtoehtoja tuotanto- tai varastohalleissa, joissa voit tiedottaa tiimillesi esimerkiksi ajankohtaisista aikatauluista tai ruokalan päivittäisestä ruokalistasta. Toimistossa interaktiivista valkotaulua voidaan käyttää myös esittelyihin.