+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Digitaalinen toteemi

Asiakastulpat ovat klassinen ja edelleen hyväksi havaittu keino herättää ohikulkijoiden huomio. Niitä käytetään kaupallisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin, ja ne voivat sisältää monenlaista tietoa: Kampanjahintoja, uusia avajaisia, ilmoituksia tapahtumista ja paljon muuta. Ne sijoitetaan yleensä jalkakäytäville tai kävelykaduille kyseisten liikkeiden eteen. Niitä voidaan käyttää myös sisätiloissa, esimerkiksi asiakashuoneissa, ravintola-alan laitoksissa tai messuilla. Laaja käyttömahdollisuuksien kirjo tekee asiakastulpista välttämättömän joustavan mainosratkaisun.

Digitaaliset asiakastulpat

Klassinen asiakastulppa on painettu tai tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa siihen painettuja julisteita. Me TOPREGALilla tarjoamme digitaalisia asiakastulppia, jotka voidaan räätälöidä näyttöön ja jotka täyttävät tehtävänsä täysin paperittomina.

Digitaalisia asiakastulppia voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Tarkista vain tuotespesifikaatioista, ovatko asiakastulpat säänkestäviä ja soveltuvatko ne ulkokäyttöön. Digitaalinen asiakaspysäytin tarjoaa tuotteesta riippuen myös erilaisia toimintoja. Kaiuttimia voidaan käyttää asiakkaiden huomion kiinnittämiseen kuuluvasti esimerkiksi äänittämällä tarjouksia tai soittamalla yrityksen omaa jingleä. Kosketusnäyttö lisää interaktiivisen elementin. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi messuilla kyselytutkimuksen tekemiseen ja siten suoraan päivän tämänhetkisen tunnelman tallentamiseen. Asiakaspysäyttimet on varustettu Android-järjestelmällä, jonka ansiosta digitaalisten mainosnäyttöjen käyttö on intuitiivista ja helppoa.

Digitaaliset asiakaspysäkit käytössä kaikkialla

Voit asentaa digitaalisen asiakaspysäyttäjän kiinteään paikkaan tiloissasi, jossa kulkee paljon asiakkaita, esimerkiksi sisäänkäyntialueelle. Jos tarvitset asiakaspysäytintä liikkeellä, tarjoamme valikoiman mobiiliversioita, joita voit kuljettaa helposti paikasta A paikkaan B. Tarjoamme myös kuljetuslaatikon ja jälkiasennettavat pyörät, jotta kuljetus olisi entistäkin helpompaa. Näin voit käyttää digitaalisia asiakastulppia yhä uudelleen ja uudelleen ja suunnitella näytön uudelleen käyttökohteen mukaan.