+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Rei'itetty seinä

Rei'itetty seinä tai rei'itetty takapaneeli on joustava ja monipuolinen järjestelmä työkalujen, materiaalien ja muiden tavaroiden säilytykseen. Tyypillisesti metallista tai puusta valmistetulle rei'itetylle seinälle on ominaista suuri määrä tasaisin välein olevia reikiä, joihin voidaan ripustaa koukkuja, pidikkeitä ja muita säilytystarvikkeita. Modulaarisen luonteensa ja helpon muunneltavuutensa ansiosta rei'itetty seinä on vakiinnuttanut asemansa välttämättömänä organisointivälineenä erityisesti työpajoissa, autotalleissa, vähittäiskaupassa ja varastotiloissa.

Rei'itetty takaseinä

Rei'itetyn takaseinän vahvuus on sen monipuolisuus. Se voidaan kiinnittää pystysuoraan seiniin tai integroida vaakasuoraan varastohyllyihin, jolloin saadaan aikaan räätälöity rei'itetty seinä varastohyllyjärjestelmiin. Tämä kokoonpano maksimoi käytettävissä olevan säilytystilan ja parantaa merkittävästi työkalujen ja materiaalien saatavuutta. Kaupallisissa tiloissa rei'itetty takaseinä mahdollistaa samalla joustavan ja houkuttelevan tuote-esittelyn, jossa tuotteet voidaan helposti ryhmitellä uudelleen tai vaihtaa asiakkaiden tarpeiden tai varastotasojen muuttuessa.

Rei'itetty paneeli TOPREGALin varastohyllyihin.

Kun valitset varastohyllyyn rei'itettyä paneelia, on otettava huomioon useita tekijöitä. Näitä ovat materiaali, reikien koko ja väli, jotka määrittävät yhteensopivuuden eri koukkujen ja kiinnikkeiden kanssa, sekä järjestelmän laatu ja kantavuus. Varastohyllyissä käytettävät metalliset rei'itetyt paneelit tarjoavat yleensä suuremman kantavuuden ja kestävyyden erityisesti vaativissa ympäristöissä, kuten työpajoissa tai teollisuusvarastoissa. TOPREGALin rei'itetyn paneelin asentaminen varastohyllyyn on erittäin yksinkertaista.