Kaikki tuotteet

Puhdistuskone

Rappauskone on mekaaninen laite lattioiden ja muiden pintojen puhdistukseen, jota käytetään sekä kotitalouksissa että kaupallisissa ja teollisissa tiloissa. Oikean siivouskoneen valinta riippuu erityisvaatimuksista ja puhdistettavista pinnoista. Siivouskoneita on erilaisia eri siivoustehtäviin:

  1. Lattianpesukoneet: Näitä erikoistuneita siivouskoneita ovat esimerkiksi imurit, märkä-/kuivaimurit ja lattian kiillotuskoneet. Nämä laitteet on suunniteltu erityisesti lattioiden ja mattojen puhdistamiseen.
  2. Kuivausrummut: Ne puhdistavat lattiat perusteellisesti levittämällä puhdistusaineita, hankaamalla mekaanisesti ja imemällä likaisen veden pois. Hankauskuivaimet ovat erityisen tehokkaita koville lattiapäällysteille, kuten laatoille, kivelle tai betonille, ja ne soveltuvat vilkkaasti liikennöidyille alueille.
  3. Ajettavat lakaisukoneet: Näitä suurempia koneita ohjaa istuva kuljettaja, ja ne soveltuvat erinomaisesti suurten sisä- ja ulkotilojen, kuten teollisuusvarastojen, lentokenttäterminaalien ja pysäköintialueiden, puhdistamiseen. Ajettavat lakaisukoneet lakaisevat lian ja roskat ja keräävät ne integroituun säiliöön.
  4. Matonpesukoneet: Nämä puhdistuskoneet on suunniteltu mattojen syväpuhdistukseen. Ne suihkuttavat puhdistusliuosta, harjaavat sen sisään ja imuroivat likaisen veden pois syvästi pinttyneen lian ja tahrojen poistamiseksi.

Siivouskoneet ovat nykyaikaisen siivoustekniikan välttämättömiä välineitä, ja ne auttavat parantamaan puhtautta ja hygieniaa. Jokaiseen siivoustehtävään löytyy sopiva kone, olipa kyse sitten pienempiin tiloihin tarkoitetuista käsikäyttöisistä koneista tai suuriin tiloihin tarkoitetuista suuremmista ajettavista koneista ja kuorinta-kuivaimista.

Osta siivouskoneita TOPREGALilta

TOPREGAL tarjoaa laajan valikoiman lattianpesukoneita eri käyttötarkoituksiin. Valikoima ulottuu akkukäyttöisistä, sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetuista ajettavista lakaisukoneista pieniin, ketterästi liikuteltaviin jynssikuivauskoneisiin, kuten esim. SWM20E, SWM30 ja SWM33 kapeille sisätiloille. Suurempia alueita varten SWA70-ajettava pesukone-kuivausrumpu. ja AKM80-ajolakaisukone. . märkä-/kuivaimuri NTS80 sopii erinomaisesti erilaisten pintojen voimakkaaseen likaantumiseen. Siivouskoneet ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä, ja ne tarjoavat suuren aluetehon, vaihtelevan nopeuden ja suuret likasäiliöt, jotka takaavat perusteellisen ja nopean puhdistuksen.