+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Portaan tikkaat

Työtasotikkaat ovat välttämättömät laitteet, jotka mahdollistavat turvallisen pääsyn korotetuille työpisteille monilla aloilla. Ihannetapauksessa koroketikkaille on siis ominaista toisaalta niiden vakaus ja toisaalta niiden liikkuvuus. Lopuksi sekä liikkuvat että vakaat koroketikkaat ovat käytännöllinen vaihtoehto, jota käytetään erityisesti teollisuus- ja varastotiloissa korkeuksien joustavaan ja tehokkaaseen ylittämiseen - esimerkiksi suurten raskaiden hyllyjen, kuormalavahyllyjen ja muiden varastohyllyjen ylimmille hyllyille pääsemiseksi.

Ihanteelliset koroketikkaat: liikuteltavat, ergonomiset, turvalliset ja vakaat.

Alustatikkaat ovat erikoistikkaita, joissa on tilava alusta tai koroke, jonka ansiosta käyttäjä voi seistä ja työskennellä vakaassa asennossa. Tämä on erityisen tärkeää, kun työtä on tehtävä korkealla pitkään. Alustatikkaiden muotoilu takaa turvallisuuden lisäksi myös mukavuuden, mikä lisää merkittävästi työn tehokkuutta. Kapea seisomaleveys on myös suotavaa, jotta myös muilla käytävällä olevilla työntekijöillä on riittävästi liikkumisvapautta ja he voivat suorittaa tavanomaisia toimintojaan rajoituksetta.

Liikuteltavat koroketikkaat menevät vielä askeleen pidemmälle, kun ne on varustettu pyörillä tai pyörillä. Niiden avulla tikkaita on helppo siirtää ilman, että niitä tarvitsee joka kerta purkaa ja koota uudelleen. Tämä on erityisen hyödyllistä suurissa varastoissa tai tuotantotiloissa, joissa eri työalueille on päästävä nopeasti.

Olivatpa tikkaat liikuteltavia tai ei, kaikki TOPREGAL-malliston mallit täyttävät voimassa olevat lakisääteiset vaatimukset, kuten EN 131 -standardin, jossa säädetään yksityis- tai ammattikäytössä olevien tikkaiden tärkeimmistä näkökohdista.