+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Pakkauspöytä

Pakkauspöytä on monipuolinen kaluste, jota käytetään erilaisissa teollisissa ja kaupallisissa ympäristöissä tavaroiden tehokkaaseen pakkaamiseen, lajitteluun ja lähettämiseen. Erityisesti varastoissa pakkauspöydällä on ratkaiseva rooli tilausten täyttämisessä. Työntekijät voivat järjestelmällisesti pakata tuotteita ja valmistella niitä lähetystä varten. Pakkauspöytä on välttämätön elementti esimerkiksi varastoissa, lähetysosastoilla ja tuotantolaitoksissa, joissa vaaditaan korkeaa työtehoa ja tarkkuutta.

Varaston pakkauspöytäjärjestelmä

Varastojen pakkauspöytäjärjestelmämme tarjoaa kaikki toivomasi räätälöintimahdollisuudet yksittäisten moduulien avulla. Moduulijärjestelmän ansiosta pakkauspöydälle on tarjolla monenlaisia yhdistelmämahdollisuuksia, joissa voit käytännössä säilyttää myös pieniä osia esimerkiksi valittavissa työkalukaapeissa. Tietenkin myös pakkauspöytäjärjestelmän mitat ovat vapaasti valittavissa - jopa korkeussäädettävällä moduulilla. Voit myös valita erilaisista kannattimista ihanteellisen pakkauspöytäjärjestelmän varastoosi. Tältä osin tarjoamme sinulle klassisia puuhyllyjä sekä innovatiivisia vinohyllyjä ja laadukkaita multiplex-levyjä. Joustavan pakkauspöytäjärjestelmän avulla myöhemmätkin säädöt ovat mahdollisia milloin tahansa. Esimerkiksi pöydän poikkipalkkien korkeutta voidaan säätää 25 millimetrin askelin, jotta se vastaa aina erityistarpeitasi.

Pyörillä varustetut pakkauspöydät - käytännöllisiä apuvälineitä varastossa.

Rullilla varustetut pakkauspöydät ovat erityisen hyödyllisiä, koska ne mahdollistavat joustavan sijoittelun työalueella. Tämä on erityisen hyödyllistä ympäristöissä, joissa tilantarve muuttuu säännöllisesti tai joissa tarvitaan nopeaa uudelleenjärjestelyä. Pyörillä varustetun pakkauspöydän liikkuvuuden ansiosta työprosesseja voidaan optimoida ja pullonkauloja välttää tehokkaasti.