Kaikki tuotteet

Multiplex-levy

Multiplex-levy on monipuolinen rakennusmateriaali, joka koostuu useista ohuista puukerroksista, jotka on liimattu yhteen. Tämä rakennusperiaate antaa multiplex-levylle poikkeuksellisen vakauden ja kantavuuden. Yksittäiset kerrokset on sijoitettu siten, että puukuidut kulkevat vuorotellen pitkittäis- ja poikittaissuunnassa. Näin saadaan suuri lujuus molempiin suuntiin, ja levy on vähemmän altis vääntymiselle. Multiplex-levyn pinta voidaan suunnitella eri tavoin käyttötarkoituksen mukaan, sileästä ja käsittelemättömästä pintakäsittelyyn, kuvioituihin tai pinnoitettuihin. Tukevan rakenteensa ja monipuolisuutensa ansiosta multiplex-levyä käytetään monilla eri aloilla huonekaluista ja sisustuksesta hyllyjen ja lattioiden rakentamiseen ja rakennusteollisuuden verhouksiin. Multiplex-levyjen vedenkestävät versiot ovat erityisen suosittuja ja yleisiä, koska ne soveltuvat ulkokäyttöön ja kestävät kosteutta ja sään vaikutuksia.

Multiplex-levy hyllyjä varten

Hyllyihin tarkoitettu, korkealaatuisesti viimeistelty multiplex-levy on räätälöity ihanteellisesti teollisuuden työpisteiden tai työpajojen vaatimuksiin. Kestävästä pyökkipuusta valmistetulle TOPREGALin vedenpitävällä mallilla varustetulle multiplex-levylle on ominaista suuri vakaus ja kantavuus. Pienestä painostaan huolimatta pinta on erittäin vankka ja kestävä. Nesteitä hylkivä pintakäsittely kovalla vahaöljyllä tekee multiplex-levystä vedenpitävän ja suojaa puuta tehokkaasti öljyn, veden ja muiden nesteiden tunkeutumiselta, mikä lisää levyn pitkäikäisyyttä.

Modulaarinen järjestelmä mahdollistaa suuren joustavuuden hyllyjen ja työpisteiden suunnittelussa. Multiplex-työtasot on suunniteltu erityisesti hyllyihin tai työtasoksi työpenkkeihin, pakkauspöytiin ja työpöytiin. Mittojensa ansiosta ne sopivat täydellisesti muiden laajan varastojen, työpajojen ja vastaavien laitteiden valikoimamme tuotteiden kanssa, esimerkiksi MFW1000-monitoimityöpöydän ja varastohyllyjen kanssa. Laadukkaan viimeistelynsä ja toiminnallisten ominaisuuksiensa ansiosta multiplex-työtaso on ihanteellinen valinta käytettäväksi työpajoissa, varastoissa ja muissa työympäristöissä, joissa vaaditaan vakautta, kestävyyttä ja nesteiden kestävyyttä.