+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Mainosnäytöt

Mainosnäytöt ovat olennainen osa nykyaikaista markkinointia. Visuaalisina esitystapoina ne palvelevat tuotteiden, palveluiden tai tuotemerkkien viestien esittämistä elävästi ja houkuttelevasti ja viestivät näytetyn sisällön laajalle yleisölle. Digitalisaation edetessä myös mainosnäyttöjen maailmasta on tullut yhä digitaalisempi. Tässä tietosanakirja-artikkelissa tarkastelemme siksi tarkemmin mainosnäyttöjä erityisesti digitaalisena muunnoksena. Periaatteessa mainosnäytöt voivat olla sekä digitaalisia että interaktiivisia - riippuen tarpeistasi ja viestistä, jonka haluat välittää asiakkaillesi.

Digitaalinen mainosnäyttö: järkevä investointi

Digitaalisilla mainosnäytöillä on mainosvaikutus juuri siellä, missä haluat vakuuttaa asiakkaasi tuotteestasi ja palvelustasi, eli toimitiloissa. Olitpa sitten suoraan myymälässä, ostoskeskuksessa tai näyteikkunassa: digitaalinen mainosnäyttö on lähempänä kohderyhmääsi kuin mikään muu markkinointitoimenpide - olivatpa kyseessä sitten klassiset lentolehtiset tai suhteellisen kalliit radio- tai televisioklipit, joista aiheutuu jatkuvia kustannuksia. Digitaalisen mainosnäytön valitsevat tekevät siis kestävän investoinnin, joka maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä.

Lisäksi digitaaliset mainosnäytöt tarjoavat lukuisia etuja verrattuna perinteisiin staattisiin mainosnäyttöihin. Niiden avulla sisältöä voidaan esimerkiksi päivittää nopeasti, joten voit mainostajana mukauttaa tai vaihtaa viestejäsi reaaliajassa. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun haluat reagoida ajankohtaisiin tapahtumiin tai tehdä lyhytaikaisia tarjouksia. Interaktiiviset elementit, kuten kosketusnäytöt, lisäävät sitoutumista asiakkaisiin ja parantavat asiakaskokemusta.

Lisäksi digitaaliset mainosnäytöt säästävät resursseja, erityisesti poistamalla mainosmateriaalien painatusprosessit. Näin ollen ne tarjoavat ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille mainostoimenpiteille, mikä sekä vähentää kustannuksia että edistää ympäristönsuojelua.

TecMaschinin mainosnäytöt: digitaaliset, interaktiiviset, nykyaikaiset.

TecMaschinin mainosnäytöt ovat digitaalisia, interaktiivisia ja moderneja - juuri sopivia nykypäivän yrityksille! Nämä valikoimamme mallit toistavat video- ja äänitallenteita yhtä luotettavasti kuin kuvia ja GIF-tiedostoja. Erilaisten liitäntöjen, kuten USB-porttien, SD-korttipaikkojen, LAN- ja WLAN-yhteyksien tai pilvipalvelun avulla on helppo siirtää sisältöä mainosnäyttöön tai toistaa sitä digitaalisesti.