+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

LED-aurinkovalo

Aurinkoenergiaa valon tuottamiseen käyttävät valaisimet tarjoavat ympäristöystävällisen vaihtoehdon tavanomaisille valaistusjärjestelmille, sillä ne eivät tarvitse sähköenergiaa verkosta, vaan ne muuttavat auringonvalon sähköksi. LED-aurinkovalaisimet ovat erityyppisiä aurinkovalaisimia, joissa valonlähteenä käytetään valodiodia (LED).

Tekniikkaa, jossa aurinkokennoja käytetään muuttamaan auringonvalo suoraan sähköksi, kutsutaan aurinkosähköksi. Aurinkovalot sisältävät aurinkosähkömoduuleja, jotka imevät auringonvaloa ja muuttavat sen sähköenergiaksi. Aurinkosähkömoduuli, joka tunnetaan myös nimellä aurinkomoduuli, koostuu useista aurinkokennoista, jotka on liitetty toisiinsa. LED-aurinkovalaisimissa ja tavanomaisissa aurinkovalaisimissa aurinkomoduuli on yleensä integroitu valaisimen rakenteeseen, ja se on sijoitettu järkevästi valaisimen yläosaan auringonvalon optimaalista talteenottoa varten.

Monissa aurinkovalaisimissa on integroitu akkuvaraaja, joka latautuu aurinkomoduuleista päivällä ja saa varastoidun energian käyttöönsä yöllä. Tämä mahdollistaa jatkuvan valaistuksen silloinkin, kun aurinko ei paista. Lisäksi LED-aurinkovalaisimissa ja aurinkovalaisimissa, joissa ei ole LED-valoja, on yleensä hämärätunnistin, joka tunnistaa pimeän tulon ja kytkee valaistuksen automaattisesti päälle. Tämä auttaa säästämään energiaa, koska valot kytkeytyvät päälle vain tarvittaessa.

LED-valoilla varustetut aurinkovalaisimet

Valodiodit (LEDit) ovat puolijohdevalonlähteitä, joita käytetään valaistuselementteinä aurinkovalaisimissa. Niille on ominaista energiatehokkuus, kestävyys ja kirkkaus. Perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna LEDit kuluttavat vähemmän energiaa mutta ovat kestävämpiä ja tehokkaampia.

Erityisesti LED-aurinkovalaisimet tarjoavat näin ollen kestävän valaistusratkaisun erilaisiin sisä- ja ulkotiloihin. Hyödyntämällä aurinkoenergiaa ja energiaa säästävää LED-teknologiaa ne auttavat vähentämään energiankulutusta ja siten ympäristövaikutuksia. Aurinkovalaisimet, joiden muotoilu ja toiminnot ovat moninaisia, ovat käytännöllinen ja esteettinen tapa tarjota valoa sinne, missä sitä tarvitaan, riippumatta siitä, onko sähköverkkoa saatavilla.