+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Lataa etiketti

Kuormalevy tai hyllykuormatarra kertoo raskaiden hyllyjen sallitun hyllykuorman ja suurimman sallitun hyllykuorman käyttöympäristössä. Tämä koskee erityisesti Säilytyshyllyt, Kuormalavahyllystö tai Kannakehyllystö a:lla Hyllyn kuormitus yli 200 kg ja Lahden kuormitus yli 1000 kg. Tätä tiedonantovelvollisuutta sovelletaan kiinteisiin telineisiin sekä siirrettävät telineet tai Liikuteltavat kaapit.

The DGUV 108-107 (entinen BGR 234), DIN EN 15512 ja DIN EN 15635 säädetään, että kuormakilvessä on annettava tiedot seuraavista: Valmistaja tai jälleenmyyjä, mallityyppi, rakennusvuosi, sallittu hylly- ja hyllykuorma ja, jos kyseessä on kannakointihyllystö, pystykuorma (yksi-/ kaksipuolinen) ja varren kuormitus.

Suosittelemme, että joka kolmanteen tai neljänteen pystypylvääseen kiinnitetään kuormitusmerkintä, joka on selvästi henkilökunnan ja ulkopuolisten vierailijoiden nähtävissä. Jos telineet pystytetään ilman kuormalevyjen kiinnittämistä, sitä vastustetaan seuraavassa kokouksessa. Hyllyjen tarkastus valitus. Kuormamerkin puuttuminen ei kuitenkaan yksinään ole riittävä syy hyllyjen sulkemiseen. Toiminnanharjoittajan on pikemminkin täytettävä ilmoitusvelvollisuutensa kiinnittämällä kuormalevyt muutaman viikon kuluessa.

Kuormalevyt aina mukana

Beispiel eines TOPREGAL Belastungsschildes für ein Lagerregal

Hylly- ja säilytysratkaisuissamme vastaavat kuormalevyt kuuluvat aina toimitukseen, samoin kuin kaikki kokoonpanoon tarvittavat pienet osat. The Pulttiankkuri ja toimitetaan myös poikki- tai lävistäjäliitokset vaadittua vakautta varten. TOPREGAL-asiakkaiden ei tarvitse ostaa erikseen kokoonpano- tai asennusmateriaalia, vaan he voivat aloittaa kokoonpanon heti toimituksen jälkeen.

Toimitukseen sisältyvissä TOPREGAL-kuormalevyissä on lueteltu suurimmat hylly- ja laiturikuormat.