+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Kuplamuovi

Kuplamuovi on välttämätön pakkausmateriaali, jota käytetään ensisijaisesti hauraiden esineiden suojaamiseen kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Tätä materiaalia arvostetaan erityisesti sen iskuja vaimentavien ominaisuuksien vuoksi, jotka syntyvät kalvon lukuisiin pieniin kupliin jääneen ilman ansiosta. Yleisesti ottaen kuplamuovi tarjoaa mahdollisimman hyvän suojan hauraille tavaroille ja minimoi samalla käytetyn materiaalin määrän.

Osta kuplamuovikelmua TOPREGALista.

TOPREGALista voit ostaa kuplamuovia, jonka materiaalipaksuus on 20 mikrometriä ja pituus 500 metriä ja joka sopii helposti tavallisiin kuplamuovikelmukoneisiin. Ohut, mutta erittäin stabiili HDPE-muovi mahdollistaa nopean täyttämisen ja sulkemisen. Tuloksena syntyvät ilmatyynyt ovat ihanteellisia hauraiden esineiden pehmustamiseen. Käytännöllisen rei'ityksen ansiosta 100 x 200 millimetrin kokoisten ilmatyynyjen välissä ne voidaan helposti jakaa useisiin pakkauksiin, mikä takaa puhtaan pakkauksen. Suurena etuna on, että tyhjentämätön kalvo voidaan varastoida tilaa säästäen. Paras tapa ostaa kuplamuoville sopiva ilmatyynykone löytyy myös käyttötekniikkavalikoimastamme.

Kuplakelmukoneen käyttäminen: Näin se toimii

LPM16-ilmatyynykone mahdollistaa ilmatyynyjen ja kuplamuovin nopean ja tehokkaan täyttämisen ja sulkemisen. Kompaktilla koneella, jonka tuottavuus on vaikuttava 16 metriä minuutissa, tehtävä hoituu lyhyessä ajassa. Tarvittaessa nopeus voidaan laskea yhdeksään metriin minuutissa, jolloin saavutetaan optimaaliset tulokset myös vaativilla materiaaleilla. Lämpötilan ja ilmanpaineen joustava säätö takaa erikokoisten ilmatyynyjen täydellisen täytön. Kuplamuovauskone on monipuolinen, ja sillä voidaan käsitellä eri materiaaleista, kuten HDPE:stä, LDPE:stä ja polyakryylistä, valmistettua kuplamuovia. Prosessi on yhtä yksinkertainen kuin itse toiminta. Kuplamuovirulla asetetaan yksinkertaisesti ripustimeen, pujotetaan kalvonohjaimen läpi ja työnnetään syöttölaitteeseen - prosessi kestää alle minuutin, ja pakkausmateriaalia voidaan tuottaa välittömästi.

Liiketoimintalaitevalikoimaamme kuuluva ilmakuplakone tekee vaikutuksen suorituskyvyllään sekä joustavuudellaan ja käyttäjäystävällisyydellään. Sen hiljainen, vain 70 desibelin toiminta takaa myös miellyttävän työympäristön. 170 senttimetrin virtajohdon ansiosta se voidaan helposti liittää mihin tahansa tavalliseen pistorasiaan. Halkaisijaltaan 48 millimetrin rullapidikkeessä on tilaa tavallisille ilmakuplamuovirullan rullille. Kone tukee kuplamuovikelmua, jonka materiaalipaksuus on 0,015-0,03 millimetriä, ja rullan enimmäispituus on 1 500 metriä, joten voit valita rullat vapaasti. Tarjoamme tietysti myös juuri sinun tarpeisiisi sopivaa kuplamuovikalvoa. LPM16-kuplamuovikelmukone on siis ihanteellinen ratkaisu pakkausmateriaalin nopeaan ja tehokkaaseen valmistukseen, ja se tarjoaa samalla joustavuutta, suorituskykyä ja käyttäjäystävällisyyttä.