Kaikki tuotteet

Kuormalavan käärintälaite

Kuormalavojen käärintälaitteet ovat nykyaikaisen logistiikan ja varastoinnin toimintatekniikan välttämättömiä laitteita. Ne on suunniteltu käärimään kuormalavat venytyskalvolla, jotta kuormalavoille pinotut tavarat voidaan kiinnittää ja vakauttaa kuljetusta tai varastointia varten. Käärityt kuormalavat ja niihin varastoidut tavarat suojataan turvallisesti ja luotettavasti kaatumiselta, vaurioilta ja lialta kuljetuksen tai varastoinnin aikana. Tätä tarkoitusta varten kuormalavojen käärintälaitteet koostuvat eräänlaisesta kääntöpöydästä ja tangosta, johon venytyskalvorulla on kiinnitetty. Lavakäärintälaitteen käytön ansiosta sekä varastotoiminnan tehokkuus lisääntyy että tavaroiden turvallisuus paranee. Mutta miten se kaikki toimii?

Käyttämällä kääntöpöydällä varustettua kuormalavakäärintä: Näin se toimii

Käytössä kuormalava asetetaan kuormalavan käärintälaitteelle tai kääntöpöydälle, joka alkaa pyöriä samalla, kun venytyskalvo kietoutuu kuormalavan ympärille. Tämä automatisoitu prosessi takaa tasaisen ja tiiviin kääreen, joka pitää tavarat tukevasti paikoillaan. Periaatteessa on olemassa erityyppisiä kuormalavojen käärintälaitteita, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja sovelluksiin. Puoliautomaattiset kuormalavojen käärintäkoneet vaativat jonkin verran manuaalista käyttöä, kun taas täysin automaattiset mallit voivat suorittaa koko käärintäprosessin itsenäisesti. Joissakin edistyksellisissä malleissa on lisätoimintoja, kuten kalvon esiviritys, joka minimoi materiaalin kulutuksen ja säästää kustannuksia.

Osta kuormalavojen käärintälaitteita TOPREGALilta.

Jos haluat ostaa kuormalavojen käärintäkoneen, etsi mieluiten kestävää mallia, jotta voit käyttää laitetta mahdollisimman pitkään. Paras esimerkki tästä on TecMaschinin PWS1650-kuormalavakäärintäkone - ostettavissa tietenkin TOPREGALista! Tätä mallia voidaan käyttää tarpeen mukaan manuaalisesti tai ohjelmaohjattuna. Riippumatta siitä, minkä asetuksen valitset, voit kääriä PWS1650:llä 40 lavaa tunnissa ilman fyysistä ponnistelua ja lisäksi säästää rahaa kalvon 250 prosentin venyvyyden ansiosta. Kuormalavojen käärintäkoneen hankinta on siis investointi, joka maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä. Voit kuormittaa kuormalavakäärintäkoneemme tai sen kääntöpöydän jopa 2 000 kilolla, jolloin kuormalavojen enimmäiskorkeus voi olla 1,95 metriä. Ja mikä parasta, kun ostat PWS 1650 -kuormalavakäärintälaitteen, se toimitetaan sinulle täysin koottuna, joten se on käyttövalmis heti pakkauksesta purkamisen jälkeen ja sitä voidaan käyttää tarkoituksiisi.