+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Kokouspöydät

Neuvottelupöydät ovat välttämättömiä huonekaluja toimistossa sekä kokous- ja neuvotteluhuoneissa. Ne toimivat keskeisenä paikkana kokouksille, esityksille ja keskusteluille, ja niillä on ratkaiseva merkitys yhteistyön ja viestinnän edistämisessä yrityksissä. Suurissa yrityksissä tehdään säännöllisesti tärkeitä päätöksiä neuvottelupöydissä. Ne tarjoavat myös runsaasti tilaa uusien ja innovatiivisten strategioiden yhteiselle kehittämiselle. Mutta mikä nimenomaan tekee ihanteellisista neuvottelupöydistä ihanteellisia?

Kokouspöytä tuoleineen ja muita etuja

Täydellisinä toimistokalusteina neuvottelupöydät on ihanteellisesti varustettu tuoleilla. Tuoleilla varustettu neuvottelupöytä tarjoaa riittävästi tilaa, jotta kaikki tiimin jäsenet voivat tarvittaessa kokoontua sen ympärille mukavasti. Toinen hyödyllinen ominaisuus neuvottelupöydissä on kaapelikanava. Siihen katoavat kaikki huoneen esitystekniikassa tarvittavat kaapelit. Digitalisaation aikakaudella, jolloin lähes kaikissa kokouksissa käytetään nykyaikaista digitaalitekniikkaa, kuten tietokoneavusteisia esityksiä, sopivat kokouspöydät täyttävät luonnollisesti myös tämän vaatimuksen. Niinpä tuoleilla varustettua kokouspöytää täydennetään käytännöllisellä kaapelikanavalla. Kokouspöydän koosta riippuen on myös järkevää käyttää perinteisten pöytäjalkojen sijasta jatkuvaa luistokehikkoa, joka antaa erityisen suurille esineille tarvittavan vakauden ja tukevuuden.

Osta neuvottelupöytä TOPREGALista

Kun ostat neuvottelupöytää, valitsemasi mallin koko on ratkaiseva tekijä, jota on harkittava huolellisesti. Liian pieni pöytä voi pian osoittautua riittämättömäksi ja rajoittaa työskentelyä huomattavasti, kun taas liian suuri pöytä pienessä huoneessa voi olla tukahduttava ja viedä konferenssin osallistujilta toivotun liikkumatilan. Sen vuoksi kannattaa valita reilut mutta ei liian suuret mitat ja varmistaa, että pöydän ja huoneen koko on sopivassa suhteessa toisiinsa, kun ostat neuvottelupöytää.