+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Kaupan hylly

Myymälähylly on välttämätön osa vähittäiskaupan myymäläkalusteita. Yhtäältä se palvelee tuotteiden siistiä säilytystä ja toisaalta sillä on ratkaiseva merkitys tavaroiden houkuttelevassa esillepanossa. Myymälähyllyt tai myyntihyllyt eivät siis ole pelkkiä säilytysratkaisuja. Ne ovat pikemminkin olennainen osa myymälän markkinointikonseptia. Hyvin sijoitetut ja houkuttelevasti suunnitellut myymälähyllyt herättävät asiakkaiden huomion ja kannustavat heitä ostamaan. Tuotteiden oikea esittely käytännöllisten myymälähyllyjärjestelmien avulla voi näin ollen parantaa merkittävästi asiakkaiden ostokokemusta ja näin ollen myös lisätä myyntiä.

Metalliset myymälähyllyt - vankka ja kestävä

Metalliset myymälähyllyt ovat ensimmäinen valinta monissa myymälöissä. Näille tukeville hyllyille on ominaista niiden vakaus ja kestävyys, ja siksi ne soveltuvat erinomaisesti erilaisten tuotteiden, esimerkiksi sekä raskaiden että herkkien tavaroiden, säilytykseen. Metallisia myymälähyllyjä on yleensä saatavana erikokoisina ja -mallisina, joten ne voidaan helposti mukauttaa kulloiseenkin tarpeeseen - mieluiten myymälän asennusjärjestelmän avulla.

Konfiguroi myyntihyllyt TOPREGALin myymäläasennusjärjestelmän avulla.

Myymälän varustelujärjestelmä on räätälöity konsepti, joka räätälöidään myymälän erityistarpeiden mukaan. Tästä syystä TOPREGALin myymäläkalustejärjestelmät ovat modulaarisia, ja ne voidaan mukauttaa joustavasti kyseiseen toimipisteeseen tai tilaan sopiviksi. Näin voit yhdistellä hyllyjä keskenään ja yksilöllisesti konfiguroitujen myyntihyllyjen avulla hyödyntää myymälässäsi käytettävissä olevan tilan parhaalla mahdollisella tavalla ja optimoida samalla tuotteiden esillepanon.