+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Hydraulinen vasara

Hydrauliset murskaimet ovat minikaivinkoneiden tai klassisten kaivinkoneiden lisälaitteita, joita käytetään komponenttien tuhoamiseen samalla tavalla kuin paineilmavasaroita. Ne ovat tehokkaita työkaluja, joita käytetään rakennusteollisuudessa kovien pintojen, kuten kiven, betonin, asfaltin tai kallion murtamiseen. Vastaavasti hydraulisia murskaimia käytetään usein purku- ja rakennustöissä murskaamaan kovia materiaaleja tarkasti ja tehokkaasti. Esimerkiksi minikaivinkoneiden hydraulisia murskaimia käytetään erityisesti projekteissa, joissa tilaa on rajoitetusti, jotta suorituskyky voidaan optimoida myös ahtaissa tiloissa.

Minikaivukoneiden hydrauliset murskaimet - lukuisat edut yhdellä silmäyksellä

Pienten kaivinkoneiden hydrauliset murskaimet koostuvat kestävästä metallikotelosta, jossa on mäntämekanismi. Murtamiseen tarvittava energia tuotetaan hydraulipaineella. Laite liitetään hydrauliletkujen avulla kantavaan ajoneuvoon, tässä tapauksessa minikaivinkoneeseen. Sitä käyttää minikaivinkoneen kuljettaja, joka voi säätää hydraulisen murskaimen tarkkuutta ja voimaa.

Hydraulisen murskaimen käyttö minikaivinkoneissa tarjoaa lukuisia etuja. Ensinnäkin minikaivukoneen kompakti koko mahdollistaa sen käytön alueilla, joilla tilaa on rajoitetusti, kuten sisäpihoilla tai kaupunkien rakennustyömailla. Toiseksi hydraulitekniikka tarjoaa tehokkaan voimansiirron, jonka ansiosta hydraulinen katkaisija voi tarjota vaikuttavan suorituskyvyn myös ahtaissa tiloissa. Tämä nopeuttaa työprosessia ja lisää tuottavuutta.

Pienten kaivinkoneiden hydrauliset murskaimet ovatkin nykyaikaisen rakennusteollisuuden välttämättömiä työkaluja. Niiden monipuolisuus, tehokkuus ja tarkkuus tekevät niistä suosikkivalinnan purku- ja rakennushankkeissa, joissa tarvitaan tehokkaita mutta kompakteja laitteita.