+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Asennusohjeet raskas hylly

Miten raskaat hyllyt kootaan oikein?

Kun oletetaan, että paikka on suunniteltu etukäteen ja mitattu asianmukaisesti, hyllyn pylväät asennetaan ensin poikkijalustoihin ja asetetaan pystysuoraan. Sitten poikkitangot koukataan ja kiinnitetään hakaneuloilla. Tämän jälkeen pohjalevy ankkuroidaan lattiaan, ja valinnaisesti hyllyt lukitaan poikkitankoihin Z-levyillä.

Asennusohjeet antavat vastauksia

Kokoonpano- ja käyttöohjeiden avulla luomme perustan asianmukaiselle kokoonpanolle ja turvalliselle käytölle. Tämä koskee Säilytyshyllyt sekä Kuormalavahyllystö tai Kannakehyllystö. Yksittäiset kokoonpanovaiheet on kuvattu selkeästi. Kokoonpano- ja käyttöohjeet esitetään tekstinä tai visuaalisesti kuvien avulla.

Muuten: Asiakkaan pyynnöstä TOPREGALin kokoonpanotiimin rakentama hyllyt voidaan asentaa myös suoraan asiakkaan tiloihin.

Kokoonpano-ohjeet itseasennusta varten

Tarjoamme kokoonpano- ja käyttöohjeet aina saksaksi, englanniksi ja ranskaksi (INT). Joillekin tuotteille on olemassa kielikohtaisia lisäversioita ohjeista. Löydät kaikki nykyiset käyttöohjeet sivulta "Kokoonpano- ja käyttöohjeet".  Syötä sinne vain malli, esim. PR9000, KR6000 jne.