+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Ajettava lakaisukone

Ajolakaiskone on erikoistunut siivouskone, joka on suunniteltu suurten sisä- ja ulkoalueiden tehokkaaseen siivoukseen. Tämän vuoksi ajolakaiskonetta käytetään usein teollisuuslaitoksissa, varastoissa, pysäköintialueilla, ostoskeskuksissa ja muissa suurissa tiloissa. Nämä koneet tarjoavat aikaa säästävän ja tehokkaan ratkaisun pölyn, lian, lehtien ja muiden roskien poistamiseen. Sisäänrakennettujen, hienojakoisten pölysuodattimien ansiosta myös mikromuovien ja hienojakoisen pölyn aiheuttamaa saastumista voidaan vähentää.

Ajettava lakaisukone - varastotilojen sähköinen puhdistus

Ajettavaa lakaisukonetta voidaan käyttää esimerkiksi sähköisesti. Näiden mallien suurena etuna on, että ne ovat ympäristöystävällisempiä, koska ne eivät tuota päästöjä ja tuottavat myös vähemmän melua. Tämän vuoksi ne soveltuvat erityisen hyvin käytettäväksi suljetuissa tiloissa tai ympäristöissä, joissa meluhaitta on pidettävä mahdollisimman pienenä. Sähkökäyttöinen lakaisukone on myös energiatehokkaampi kuin muut polttomoottorilla tai kaasu- tai paineilmakäyttöiset vaihtoehdot. Näin se voi osaltaan vähentää käyttökustannuksia pitkällä aikavälillä ja kestävästi. Sekä yritys että tiimi hyötyvät yhtä lailla sähkökäyttöiseen lakaisukoneeseen investoimisesta.

Wipeketin akkukäyttöinen ajolakaiskone.

Wipeketin sähkökäyttöinen ajolakaisukone mahdollistaa johdottoman sisä- ja ulkopintojen puhdistuksen neljän huoltovapaan 12 voltin akun ansiosta. Akkukäyttöisen siivouskoneen puhdistusteho on 8400 m²/h ja toimintanopeus kahdeksan kilometriä tunnissa - jopa kolme tuntia kerrallaan täysin ladatulla akkusarjalla. Myös 80 litran pölysäiliö kannattaa.