+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

SoloPort

Logo SOLOPORT

Kestävä aurinkoteknologia, jossa on 100 % vihreää sähköä. Tutustu ainutlaatuiseen ratkaisuun liikkuvuuden vallankumouksessa verkkovapaalla aurinkoautokatoksellamme ja käytä ympäristöystävällistä teknologiaa puhtaan sähkön tuottamiseen. SoloPortin aurinkoautokatos on täysin riippumaton yleisestä sähköverkosta, ja se voidaan asentaa lähes minne tahansa. Ota tulevaisuuden liikkuvuus ja ota suuri askel kohti kestävyyttä.

SoloPort edustaa uraauurtavia energiakonsepteja kuten mikään muu tuotemerkki.

SoloPort-brändi edustaa kestävää tulevaisuutta, jossa sähköliikkuvuudella ja uusiutuvilla energialähteillä on tärkeä rooli. Yrityksenä pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotka helpottavat jokapäiväistä elämää ja auttavat pienentämään hiilijalanjälkeä. Uskomme, että ilmastoystävällinen tulevaisuus on paitsi välttämätön myös saavutettavissa, jos teemme yhteistyötä. Kaikki SoloPort-tuotemerkin tuotteet edustavat resursseja säästäviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja jokapäiväiseen käyttöön sekä korkeinta laatua ja mukavuutta asiakkaillemme. Kuten SoloPort-tuotemerkin nimestä voi päätellä, ulkotilaratkaisut, kuten autokatokset, yhdistetään tehokkaisiin aurinkosähköjärjestelmiin, ja tehokkaiden varastointi- ja ohjausjärjestelmien ansiosta niitä kehitetään edelleen hienostuneeksi kokonaisjärjestelmäksi ja saatetaan markkinakypsiksi.

Itsenäinen aurinkoautokatos, jonka katon alla on tehokas ohjauskaappi.

Aurinkoautokatoksemme avulla voit paitsi syöttää sähköautokantaasi 100-prosenttisesti vihreää energiaa, myös ladata kätevästi ja turvallisesti muita akkuja tai akkukäyttöisiä laitteita, kuten sähköpyörät ja sähkötyökalut, ja käyttää kaikkia sähkölaitteita paikan päällä. Tämä itse tuotetun, puhtaan energian käyttömahdollisuuksien monipuolisuus vie sinut ratkaisevan askeleen eteenpäin energiamurroksessa.

Tämän aurinkoautokatoksen ainutlaatuisena ja innovatiivisena ominaisuutena on, että sitä voidaan käyttää yleisestä sähköverkosta riippumatta ja sitä voidaan käyttää itsenäisesti lähes missä tahansa paikassa ilman liittovaltion verkkoviraston ennakkolupaa. Tämä antaa sinulle vapauden hyödyntää uusiutuvan energian etuja lähes missä tahansa ilman, että sinun tarvitsee luottaa yleiseen sähköverkkoon ja siihen joskus liittyvään byrokratiaan.

Olemme tyytyväisiä vasta, kun sinä olet tyytyväinen. Siksi pidämme erittäin tärkeänä tuotteidemme yksinkertaista toimintaa ja intuitiivista käyttöä. Sisäinen asiantuntijatiimimme pyrkii tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua ennen ostoa ja sen jälkeen sekä tukemaan sinua kaikissa vaiheissa.

SP40/5-1 aurinkoautokatos

40 kWh:n suuritehoisella akkuvarastojärjestelmällä varustettu aurinkoautokatos, jonka suurin käyttökapasiteetti on 30 kWh, on valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti, ja ainutlaatuisuutensa ansiosta se on markkinoiden ensimmäinen autosuoja-alalla. Kaikki yrityksenne ajoneuvokannan vakiosähköautot voidaan ladata vihreällä energialla täysin riippumattomasti sähköverkosta.

Autokatoksen katto koostuu 12 tehokkaasta aurinkopaneelista. Ne tuottavat 420 Wp:n tehon moduulia kohti, joten niiden suurin sähköntuotantokapasiteetti on 5 KW. Erityisen kestävästä alumiiniprofiilista valmistettu runkorakenne, jonka sisäänajokorkeus ja -leveys ovat kumpikin 3,5 metriä ja pituus 6 metriä, tarjoaa optimaalisen suojan säältä. Aurinkoenergian tuottamiseen ihanteellisen 10 asteen kattokaltevuuden ansiosta aurinkoautokatos soveltuu ajoneuvoille, joiden korkeus on alimmassa kohdassaan enintään 2 metriä.

Yrityksillä on usein haasteena käyttää ajoneuvoja ja koneita tehokkaasti ja kustannustehokkaasti, joskus sellaisissa paikoissa, jotka eivät välttämättä ole suoraan rakennuksen vieressä ja joita ei siksi ole liitetty sähköverkkoon. SP40/5-1 aurinkoautoportti ei tarjoa ainoastaan kestävää ratkaisua sähköautojen lataamiseen, vaan myös monia muita etuja jokapäiväisen työn tarpeisiin. Mittojensa ansiosta autokatos sopii myös ajoneuvoille, kuten sähkökäyttöisille pakettiautoille, lava-autoille, tila-autoille tai korkeakattoisille farmareille (ajoneuvon korkeus enintään 2 m). Lisäksi kahden integroidun 230 V:n pistorasian ansiosta myös muut akkukäyttöiset laitteet voidaan ladata turvallisesti kestävällä energialla. Lopuksi autokatos tarjoaa katetun työpaikan, jossa ajoneuvoja ja koneita voidaan käyttää suojatussa ympäristössä.

Aurinkopaneelin konkreettiset edut

Kestävä kehitys

Käyttämällä aurinkopaneeleita pienennät hiilijalanjälkeäsi ja edistät aktiivisesti ympäristönsuojelua. Lataamalla vihreällä sähköllä sanot hyvästit fossiilisille polttoaineille energiantuotannossa ja annat arvokkaan panoksen ympäristömme säilyttämiseen.

Itsenäisyys

Koska SoloPort-aurinkoautokatos on riippumaton julkisesta sähköverkosta, se voidaan asentaa lähes minne tahansa ilman kallista verkkoyhteyttä. Aurinkokorjaamo on helppo asentaa, ja se tarjoaa suurta joustavuutta ja riippumattomuutta sähköntoimittajista, mikä on erityisen edullista maaseudulla ja yritysten tiloissa*.

Kestävyys

Aurinkokatos on valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti, ja se on valmistettu tukevista alumiiniprofiileista, jotka on suunniteltu pitkäikäisiksi. Tämä materiaali on erittäin säänkestävä ja korroosionkestävä. Lisäksi korkealaatuiset litium-aurinkomoduulit ovat erittäin vankkoja ja kestäviä, mikä takaa tehokkaan sähköntuotannon moniksi vuosiksi eteenpäin.

Esteettisyys

SoloPort-aurinkoautokatos tekee vaikutuksen tyylikkäällä ja esteettisellä muotoilullaan. Rakenne sulautuu harmonisesti lähes mihin tahansa ympäristöön. Materiaali ei vaadi ylimääräistä maalausta tai monimutkaista pulverimaalausmenetelmää, joka voisi vuosien mittaan muuttua sään vaikutuksesta, vaan se tekee vaikutuksen luonnollisella ja ennen kaikkea pysyvällä kauneudellaan.

Monipuolisuus

Tilava muotoilu ja korkea vakaus ovat täydellisiä edellytyksiä katetulle työpaikalle, esimerkiksi koneiden tai ajoneuvojen suojaamiseen ja käyttämiseen. Lisäksi kotelon ulkopuolelle integroitujen pistorasioiden ansiosta vihreää sähköä voidaan käyttää monissa muissa laitteissa.

Kustannussäästöt

SoloPortin SP40/5-1-aurinkoautokatoksen tarjoaman omavaraisen virransyötön ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia niin paljon sähkön hinnannoususta sähköauton lataamisessa. Ohjauskaappiin asennettuun akkuvarastoon voidaan varastoida jopa 40 kWh, jolloin voit ladata sähköautosi sekä päivällä että yöllä tai epäsuotuisissa sääolosuhteissa.

Älykkyys

Liittyvä sovellus tarjoaa kätevän seurannan tärkeimmistä tunnusluvuista, kuten akun tämänhetkisestä varaustilasta tai aurinkomoduulien tämänhetkisestä sähköntuotannosta. Kaikki nämä tiedot voidaan kutsua esiin mistä tahansa paikasta (internet-yhteys vaaditaan). Tilastoja ja reaaliaikaisia tunnuslukuja voidaan tarkastella ja analysoida suoraan ja viivytyksettä.

Yksinkertaisuus

Koska aurinkokattorakennus on itsenäinen järjestelmä, se ei vaadi rekisteröintiä liittovaltion verkkovirastossa: integroitu seinäkotelo tai aurinkosähköjärjestelmä eivät vaadi lupaa tai rekisteröintiä verkko-operaattorilta*.

Solarcarport
Solarcarport

* Saksassa voidaan osavaltiosta riippuen tarvita rakennusilmoitus tai rakennuslupa. Perusteena ovat voimassa olevat osavaltioiden rakennusmääräykset; ota yhteyttä paikallisiin viranomaisiin saadaksesi tietoja ennen asennusta. Emme voi antaa tietoja Saksan ulkopuolella voimassa olevista lakisääteisistä määräyksistä. Lisätietoja saat alueesi toimivaltaiselta viranomaiselta. Sähköasentajan suorittamaa tarkastusta suositellaan.

Huippumyyjämme