+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Tynnyrihyllyt

Header

Tynnyrihyllyt soveltuvat vaarallisten aineiden ja ympäristölle haitallisten nesteiden, kuten öljyn, bensiinin tai dieselin, luotettavaan varastointiin. TOPREGALista saat optimaalisen valikoiman tarpeisiisi. Kaikki telineemme valmistetaan korkeimman teollisen laadun mukaisesti ja ne täyttävät lakisääteiset vaatimukset. Jokaisessa rumputelineessä on tippalevy, jossa on testitodistus, joka osoittaa, että laatuvaatimukset on täytetty.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

Leveä (mm)

Tynnyrien lukumäärä

13 tuotteet

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Monipuolinen: rumpuhylly, jossa on tippalautanen

Haluatko varastoida ja täyttää nesteitä, kuten öljyä, bensiiniä, dieseliä tai muita ympäristölle haitallisia nesteitä, turvallisesti telineissä? Silloin tynnyritelineemme, joissa on tippalautanen, ovat täydellinen ratkaisu. Näissä käytännöllisissä all-in-one-tarjouksissa voit säilyttää erikokoisia tynnyreitä. Tehdäksemme hyvää ympäristölle ja noudattaaksemme lakisääteisiä määräyksiä tarjoamme myös telineisiin sopivia tippakaukaloita.

Rumpuhyllystömme soveltuvat säiliöalustasta riippuen seuraaviin vaatimuksiin:

  • Kokonaistilavuus enintään 1 600 litraa, josta suurimpaan säiliöön mahtuu enintään 160 litraa.
  • Kokonaistilavuus enintään 2400 litraa, josta suurimpaan säiliöön saa mahtua enintään 200 litraa.

Riippuen siitä, mitä nesteitä säilytät tynnyreissä, tarjoamme sinulle sopivan kokoisen tippalevyn telineeseesi. Sääntö on, että vähintään kymmenen prosenttia nestemäisestä sisällöstä voidaan kerätä talteen. Jos kyseessä ovat vettä pilaavat aineet, on jopa varmistettava, että koko sisältö kerätään talteen.

Kokoa rumputeline ammattimaisesti

Toimitukseen sisältyvät kaikki rumputelineen kokoamiseen tarvittavat asennustarvikkeet ja lakisääteiset kuormalevyt. Toimituksen jälkeen voit aloittaa heti uuden rumputelineesi yksinkertaisen kokoamisen. Jos sinulla ei ole tarvittavaa henkilökuntaa tai aikaa kokoonpanoon, tarjoamme myös ammattitaitoista kokoonpanopalvelua, johon sisältyy alustava hyllytarkastus.

Tarvitsetko muita telineiden mittoja? Kokoa rumpuhylly, jossa on säiliöalusta, itse tässä luetelluista yksittäisistä osista. Näin saat varastoosi optimaalisen suunnittelun, jotta sinä ja työntekijäsi voitte käsitellä nesteitä turvallisesti. Annamme mielellämme neuvoja siitä, minkä kokoiset tynnyrihyllyt ja valuma-altaat sopivat parhaiten tarpeisiisi.

...lue lisää