Kaikki tuotteet

2,8 m tynnyrihylly FSR9000 / 110 cm syvä / 3 m korkea / 3 tasoa 9 tynnyriä varten

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 170298
 • Tynnyrien määrä
  9
 • Malli
  FSR9000
 • Tasojen määrä
  3
 • Pinta
  lakattu
 • Leveys
  2.800 mm
 • Syvyys
  1.100 mm
 • Korkeus
  3.000 mm
 • Maks. kuormitus hyllyväliä kohti
  9.000 kg
 • Käyttöalue
  Sisätilat
Toimituksen laajuus
 • 1 x 2,8 m tynnyrihylly FSR9000 / 110 cm syvä / 3 m korkea / 3 tasoa 9 tynnyriä varten
 • 5 vuoden takuu
 • Jopa 9 tynnyrin varastointi 2,8 m leveässä tynnyrihyllyssä
 • Asennusmateriaali sekä kuormituskyltit ja asennusohjeet mukana
 • Silmiinpistävä värimaailma sinisellä ja oranssilla lisää työturvallisuutta
 • Hitsaamalla kiinnitetyt läpimenosuojaukset estävät tynnyreitä liukumasta läpi
 • Modulaarinen rakennejärjestelmä mahdollistaa yhdistämisen muiden telineiden kanssa

Tämä tynnyrihylly, jonka leveys on 2,8 m, syvyys on 110 cm ja korkeus on 3 m, on 9 tynnyrille ja suunniteltu enintään 200 litran tynnyreille. Tynnyrituet asetetaan yksinkertaisesti poikkipalkkien väliin ilman lisäkiinnitystä. Hitsatut läpivientisuojat estävät tynnyrien liukumisen ja sallivat niiden siirtämisen vain sivusuunnassa.

TOPREGAL-tynnyrihyllyt soveltuvat erityisen hyvin ympäristölle vaarallisten nesteiden, kuten öljyn, bensiinin tai dieselin, varastointiin, sillä säiliöt täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset ja jokainen yksittäinen teräksinen valuma-allas on testattu standardin DIN 54152 mukaisesti.

Noudatettavat säädökset

10 %:n sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään 10 % sen yläpuolella olevasta nesteestä. Tämä tarkoittaa, että AW270:n yläpuolelle voidaan varastoida enintään 2400 L. 

Suurimman säiliön sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään suurin sen yläpuolella oleva astia. Tämä tarkoittaa, että AW270:n yläpuolella saa säilyttää vain säiliöitä, joiden enimmäistilavuus on 240 L.

Tämän tynnyrihyllyn hyllyvälikuorma on 3000 kg ja hyllyvälikuorma 9000 kg.

Tarvitsetko muita hyllymittoja? Kokoa hylly itse yksittäisistä osista.

Tärkeää tietoa hyllyistämme

Kaikki tiedot koskevat tasaisesti jaettuja kuormia. Kun hyllykköä kuormataan, hyllykuormaa ja hyllyvälin kuormaa ei saa ylittää. Hyllystöjämme käytettäessä sovelletaan periaatteessa voimassa olevia työturvallisuutta ja työterveyttä koskevia suuntaviivoja (DGUV-sääntö 108-007 / BGR 234). TOPREGAL ei ota vastuuta vääränlaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista/vaurioista. Asiantunteva neuvontatiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Annetut mitat ovat suuntaa-antavia ja voivat vaihdella muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi hyllylle.

 

Noudatettavat säädökset

10 %:n sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään 10 % sen yläpuolella olevasta nesteestä. Tämä tarkoittaa, että AW270:n yläpuolelle voidaan varastoida enintään 2400 l. 

Suurimman säiliön sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään suurin sen yläpuolella oleva astia. Tämä tarkoittaa, että AW270:n yläpuolella saa säilyttää vain säiliöitä, joiden enimmäistilavuus on 240 litraa.

Tämän tynnyrihyllyn hyllyvälikuorma on 3000 kg ja hyllyvälikuorma 9000 kg.

Tarvitsetko muita hyllymittoja? Kokoa hylly itse yksittäisistä osista.

...lue lisää
Huomautukset

Tärkeää tietoa

Kaikki tiedot koskevat tasaisesti jakautuneita kuormia. Kuormitettuna hyllykuormaa ja kenttäkuormaa ei saa ylittää. Periaatteessa käytössä noudatetaan voimassa olevia työturvallisuutta ja työterveyttä koskevia ohjeita (DGUV-sääntö 108-007 / BGR 234). TOPREGAL ei ota vastuuta epäasianmukaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista/vaurioista. Asiantunteva neuvontatiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat poiketa muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi tuotteelle.

Usein kysytyt kysymykset
Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.