+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

270 cm Yksittäinen poikkipalkki tynnyrihyllylle FSR9000 / hyllykuorma 3.000 kg
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 170311
 • Tynnyrien määrä
  3
 • Pituus
  2.700 mm
 • Malli
  FSR9000
 • Poikkipalkin pituus
  2.700 mm
 • Väri
  oranssi
 • Pinta
  lakattu
 • Käyttöalue
  Sisätilat
Toimituksen laajuus
 • 1 x 270 cm Yksittäinen poikkipalkki tynnyrihyllylle FSR9000 / hyllykuorma 3.000 kg
 • 12 kuukauden takuu
 • Oranssilla signaalivärillä maalattu poikkipalkki takaa työturvallisuuden
 • Kestää ongelmitta suuria 3.000 kg kuormia
 • Modulaarinen rakennejärjestelmä takaa olemassa olevien telineiden helpon laajentamisen

Hyllyissä poikkipalkit ovat varsinaisia kuormankantajia. Tarjoamme tynnyrihyllyymme TOPREGAL 270 cm leveää poikkipalkkia, joissa on säilytystilaa 3 tynnyrille. Hitsaamalla kiinnitetyt koukkusilmukat yksinkertaisesti koukistetaan pylväsprofiiliin ja kiinnitetään kahdella varmistussokalla irtoamisen varalta, jotta poikkipalkit ovat tiukasti kiinni hyllyn pylväissä. Poikkipalkkeja on saatavana yksittäin, esimerkiksi olemassa olevien hyllyjen jatkamiseen tai korvaamiseen vahingon sattuessa. Tynnyrihyllynä käyttämistä varten tarvitset myös tynnyrialustat, joita on saatavana myös myymälästämme.

Tärkeää tietoa hyllyistämme

Kaikki tiedot koskevat tasaisesti jaettuja kuormia. Kun hyllykköä kuormataan, hyllykuormaa ja hyllyvälin kuormaa ei saa ylittää. Hyllystöjämme käytettäessä sovelletaan periaatteessa voimassa olevia työturvallisuutta ja työterveyttä koskevia suuntaviivoja (DGUV-sääntö 108-007 / BGR 234). TOPREGAL ei ota vastuuta vääränlaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista/vaurioista. Asiantunteva neuvontatiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Annetut mitat ovat suuntaa-antavia ja voivat vaihdella muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi hyllylle.

 

Noudatettavat säädökset

10 %:n sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään 10 % sen yläpuolella olevasta nesteestä. Tämä tarkoittaa, että AW270:n yläpuolelle voidaan varastoida enintään 2400 l. 

Suurimman säiliön sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään suurin sen yläpuolella oleva astia. Tämä tarkoittaa, että AW270:n yläpuolella saa säilyttää vain säiliöitä, joiden enimmäistilavuus on 240 litraa.

Tämän tynnyrihyllyn hyllyvälikuorma on 3000 kg ja hyllyvälikuorma 9000 kg.

Tarvitsetko muita hyllymittoja? Kokoa hylly itse yksittäisistä osista.

...lue lisää
Huomautukset

Tärkeää tietoa

Kaikki tiedot koskevat tasaisesti jakautuneita kuormia. Kuormitettuna hyllykuormaa ja kenttäkuormaa ei saa ylittää. Periaatteessa käytössä noudatetaan voimassa olevia työturvallisuutta ja työterveyttä koskevia ohjeita (DGUV-sääntö 108-007 / BGR 234). TOPREGAL ei ota vastuuta epäasianmukaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista/vaurioista. Asiantunteva neuvontatiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat poiketa muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi tuotteelle.