+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

2 x polkupyörän koukku / polkupyörän pidike polkupyörähyllyyn FRR2000
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 221506
 • Malli
  FRR2000
 • Maks. kuormitus
  35 kg
Toimituksen laajuus
 • 1 x 334 mm pitkä koukku polkupyörätelineeseen
 • 1 x koukku 525 mm pitkä pyörätelineeseen
 • 5 vuoden takuu
 • 2 Koukut polkupyörien tilaa säästävään ripustamiseen
 • Laadukas viimeistely takaa pitkän käyttöiän
 • Helppo ripustaa ja irrottaa polkupyöriä
 • Maksimikuormitus enintään 35 kg polkupyörän koukkua kohti

Näissä 2 kauniisti muotoilluissa polkupyörien ja sähköpyörien ripustamiseen tarkoitetuissa koukuissa on kaikki tarvittava. Ne on valmistettu kestävästä teräksestä, joten ne kestävät vaativimmatkin varastointiolosuhteet. Tähän sovelletaan seuraavaa: Erikoispyörätelineidemme modulaarinen rakenne mahdollistaa lisäkoukkujen kiinnittämisen niihin. Eri pituudet (334 ja 525 mm) mahdollistavat pyörien ripustamisen lähelle toisiaan, koska ohjaustangot ovat eri korkeudella.

Vakuutu TOPREGALin käytännöllisistä polkupyöräkoukuista.

...lue lisää
Huomautukset

Tärkeää tietoa

Kaikki tiedot koskevat tasaisesti jakautuneita kuormia. Kuormitettuna hyllykuormaa ja kenttäkuormaa ei saa ylittää. Periaatteessa käytössä noudatetaan voimassa olevia työturvallisuutta ja työterveyttä koskevia ohjeita (DGUV-sääntö 108-007 / BGR 234). TOPREGAL ei ota vastuuta epäasianmukaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista/vaurioista. Asiantunteva neuvontatiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat poiketa muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi tuotteelle.

Usein kysytyt kysymykset
Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.