Kaikki tuotteet

110 cm Yksittäinen poikkipalkki pyörätelineelle FRR2000

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot
Tuotenro. 221439
 • Malli
  FRR2000
 • Poikkipalkin pituus
  1.100 mm
 • Maks. kuormitus moduulia kohti
  500 kg
Toimituksen laajuus
 • 1 x 110 cm Yksittäinen poikkipalkki pyörätelineelle FRR2000
 • 5 vuoden takuu
 • Oranssilla signaalivärillä maalattu polkupyörätelineen poikkitanko takaa työturvallisuuden
 • Kestää ongelmitta suuria 500 kg kuormia
 • Modulaarinen rakennejärjestelmä takaa olemassa olevien telineiden helpon laajentamisen

110 cm pitkä poikkipalkki pyörätelineellemme. Tähän voi ripustaa tyylikkäästi koukkuja polkupyöriä varten. Vankka rakenne takaa tuotteen pitkän käyttöiän. Modulaarista järjestelmää voidaan laajentaa tasoilla ja leveydellä tarpeen mukaan. Yksinkertainen kokoonpano helpottaa käsittelyä ja mahdollistaa siten erikokoisten polkupyörien stressittömän varastoinnin enintään 500 kg kokonaispainoon asti poikkipalkkiparia kohden tasaisella kuormituksella.

...lue lisää
Huomautukset

Tärkeää tietoa

Kaikki tiedot koskevat tasaisesti jakautuneita kuormia. Kuormitettuna hyllykuormaa ja kenttäkuormaa ei saa ylittää. Periaatteessa käytössä noudatetaan voimassa olevia työturvallisuutta ja työterveyttä koskevia ohjeita (DGUV-sääntö 108-007 / BGR 234). TOPREGAL ei ota vastuuta epäasianmukaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista/vaurioista. Asiantunteva neuvontatiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat poiketa muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi tuotteelle.

Usein kysytyt kysymykset
Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.