Kaikki tuotteet

110 cm tynnyrialustat kuormalavahyllylle / maks. kuormitus 1.000 kg

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot
Tuotenro. 20808
 • Malli
  PR9000-FA110
 • Suurin sallittu äänenvoimakkuus
  200 l
 • Paino
  16 kg
 • Väri
  oranssi
 • Pinta
  lakattu
 • Leveys
  405 mm
 • Syvyys
  1.115 mm
 • Maks. kuormitus tasoa kohti
  1.000 kg
 • Käyttöalue
  Sisätilat
Media
Toimituksen laajuus
 • 1 x 110 cm tynnyrialustat kuormalavahyllylle / maks. kuormitus 1.000 kg
 • 5 vuoden takuu
 • Säilytä tynnyreitä, jotka on kiinnitetty turvallisesti tynnyrialustalla
 • Hitsattu läpityöntösuojaus estää luistamisen läpi
 • Korkea kuormitus, jopa 1.000 kg tynnyriä kohti, mahdollinen
 • Oranssi pinnoite suojaa materiaalia korroosiolta
 • Laadukas viimeistely mahdollistaa tuotteen pitkän käyttöiän

Tynnyrien turvallinen varastointi

Tämä saavutetaan kuormalavahyllyille tarkoitetulla tynnyrialustalla, jonka syvyys on 110 cm. TOPREGAL-tynnyrialustat laitetaan ilman lisäkiinnitystä poikkipalkkien väliin, ja ne sopivat tynnyreille, joiden tilavuus on 200 l. Hitsatut läpityöntövarmistimet estävät tynnyreiden pois liukumisen sallien pelkästään sivuttaisen liikkeen. Alustojen määrä vaihtelee poikkipalkkien pituuden mukaan. 180 cm:n poikkipalkeille voidaan sijoittaa 2 alustaa vierekkäin, 270 cm:n poikkipalkeille 3 alustaa ja 360 cm:n poikkipalkeille 4 alustaa.

Tärkeää tietoa hyllyistämme

Kaikki tiedot koskevat tasaisesti jaettuja kuormia. Kun hyllykköä kuormataan, hyllykuormaa ja hyllyvälin kuormaa ei saa ylittää. Hyllystöjämme käytettäessä sovelletaan periaatteessa voimassa olevia työturvallisuutta ja työterveyttä koskevia suuntaviivoja (DGUV-sääntö 108-007 / BGR 234). TOPREGAL ei ota vastuuta vääränlaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista/vaurioista. Asiantunteva neuvontatiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Annetut mitat ovat suuntaa-antavia ja voivat vaihdella muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi hyllylle.

 

Noudatettavat säädökset

10 %:n sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään 10 % sen yläpuolella olevasta nesteestä. Tämä tarkoittaa, että AW270:n yläpuolelle voidaan varastoida enintään 2400 l. 

Suurimman säiliön sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään suurin sen yläpuolella oleva astia. Tämä tarkoittaa, että AW270:n yläpuolella saa säilyttää vain säiliöitä, joiden enimmäistilavuus on 240 litraa.

Tämän tynnyrihyllyn hyllyvälikuorma on 3000 kg ja hyllyvälikuorma 9000 kg.

Tarvitsetko muita hyllymittoja? Kokoa hylly itse yksittäisistä osista.

...lue lisää
Huomautukset

Tärkeää tietoa

Kaikki tiedot koskevat tasaisesti jakautuneita kuormia. Kuormitettuna hyllykuormaa ja kenttäkuormaa ei saa ylittää. Periaatteessa käytössä noudatetaan voimassa olevia työturvallisuutta ja työterveyttä koskevia ohjeita (DGUV-sääntö 108-007 / BGR 234). TOPREGAL ei ota vastuuta epäasianmukaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista/vaurioista. Asiantunteva neuvontatiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat poiketa muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi tuotteelle.

Tärkeää tietoa

Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat vaihdella muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset oikean koon haluamaasi tuotteeseen.

Usein kysytyt kysymykset
Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.