Kaikki tuotteet

Hyllyn valuma-allas terästä AW180, B-tuotteet 1.750 mm x 1.300 mm

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 169648
 • Malli
  AW180
 • Poikkipalkin pituus
  1.800 mm
 • Suurin sallittu äänenvoimakkuus
  2.270 l
 • Kokoelman määrä
  227 l
 • Paino
  77 kg
 • Väri
  sininen
 • Pinta
  lakattu
 • Leveys
  1.750 mm
 • Syvyys
  1.300 mm
 • Korkeus
  200 mm
 • Trukkilaukun korkeus
  100 mm
 • Leveä trukkilaukku
  210 mm
 • Käyttöalue
  Sisätilat
Toimituksen laajuus
 • 1 x Hyllyn valuma-allas terästä AW180, B-tuotteet 1.750 mm x 1.300 mm
 • 5 vuoden takuu
 • Nesteen kerääminen jopa 227 l
 • Korkealaatuinen viimeistely
 • Korkean tiiviyden omaavat ja luotettavasti hitsatut saumat
 • Näyttävä maalaus sinisellä värillä

TIEDOT: Kuljetusvaurioiden vuoksi tarjoamme valuma-altaitamme B-tuote-tavarana alennettuun hintaan. Tämä tarkoittaa, että maalivaurioita voi esiintyä ilman, että ne vaikuttavat altaiden toimintaan. Ne pitävät edelleen luotettavasti öljyjä ja polttoaineita. Kuukauden takuu pysyy täysin voimassa.

TIEDOT: Kuljetusvaurioiden vuoksi tarjoamme valuma-altaitamme B-tavarana alennettuun hintaan. Tämä tarkoittaa, että maalivaurioita voi esiintyä ilman, että ne vaikuttavat altaiden toimintaan. Ne pitävät edelleen luotettavasti öljyjä ja polttoaineita.

Luotettava ja tiivis

Jos haluat varastoida vaarallisia aineita ja ympäristölle haitallisia nesteitä, kuten öljyä, bensiiniä tai dieseliä kuormalavahyllyissäsi, AW180-valuma-allas on oikea tuote. DIN54152-standardin mukaisesti testattu erityisen tiivis valuma-allas täyttää korkeimmat laatuvaatimukset ja suojaa siten pohjavettä saastumiselta. AW180 kerää luotettavasti 160 litraa nesteitä. Käytännöllisillä haarukkatrukkitaskuilla (210 x 100 mm) voit kuljettaa hyllyallasta paikasta toiseen. Näin sen sijoittaminen kuormalavahyllyn alle on lastenleikkiä, ja ammeen tyhjentäminen on myös paljon helpompaa. Tätä tukee myös pieni paino, 77 kg. Teräksinen valuma-allas AW180 on suunniteltu erityisesti 1800 mm:n pituiselle poikkipalkille, ja mitoillaan (1.750 mm x 1.300 mm x 200 mm) se voidaan helposti sijoittaa vastaavan hyllyn alle.

TÄRKEÄÄ:

Teräksisille valuma-altaille on suoritettava erityiset testit, ja ne on käsiteltävä standardin DIN EN 287-1 mukaisesti sertifioidun hitsaajan toimesta tiiviyden varmistamiseksi. Siksi jokaisesta myymästämme valuma-altaasta annetaan tarkastustodistus, joka todistaa, että laatuvaatimukset on täytetty.

Noudatettavat oikeudelliset säännökset:

10 % -sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään 10 % sen yläpuolella olevasta nesteestä. Tämä tarkoittaa, että AW180:n yläpuolelle voidaan varastoida enintään 1600 l.
 

Suurimman säiliön sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään suurin sen yläpuolella oleva astia. Tämä tarkoittaa, että AW180:n yläpuolella saa säilyttää vain säiliöitä, joiden enimmäistilavuus on 160 litraa.

Noudatettavat oikeudelliset säännökset:

10 % -sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään 10 % sen yläpuolella olevasta nesteestä. Tämä tarkoittaa, että AW180n yläpuolelle voidaan varastoida enintään 2.270 l.

Suurimman säiliön sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään suurin sen yläpuolella oleva astia. Tämä tarkoittaa, että AW180n yläpuolella saa säilyttää vain säiliöitä, joiden enimmäistilavuus on 227 l litraa.

Tärkeää tietoa hyllyistämme

Kaikki tiedot koskevat tasaisesti jaettuja kuormia. Kun hyllykköä kuormataan, hyllykuormaa ja hyllyvälin kuormaa ei saa ylittää. Hyllystöjämme käytettäessä sovelletaan periaatteessa voimassa olevia työturvallisuutta ja työterveyttä koskevia suuntaviivoja (DGUV-sääntö 108-007 / BGR 234). TOPREGAL ei ota vastuuta vääränlaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista/vaurioista. Asiantunteva neuvontatiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Annetut mitat ovat suuntaa-antavia ja voivat vaihdella muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi hyllylle.

 

Noudatettavat säädökset

10 %:n sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään 10 % sen yläpuolella olevasta nesteestä. Tämä tarkoittaa, että AW270:n yläpuolelle voidaan varastoida enintään 2400 l. 

Suurimman säiliön sääntö: Valuma-altaan on pystyttävä keräämään suurin sen yläpuolella oleva astia. Tämä tarkoittaa, että AW270:n yläpuolella saa säilyttää vain säiliöitä, joiden enimmäistilavuus on 240 litraa.

Tämän tynnyrihyllyn hyllyvälikuorma on 3000 kg ja hyllyvälikuorma 9000 kg.

Tarvitsetko muita hyllymittoja? Kokoa hylly itse yksittäisistä osista.

...lue lisää
Huomautukset

Tärkeää tietoa

Kaikki tiedot koskevat tasaisesti jakautuneita kuormia. Kuormitettuna hyllykuormaa ja kenttäkuormaa ei saa ylittää. Periaatteessa käytössä noudatetaan voimassa olevia työturvallisuutta ja työterveyttä koskevia ohjeita (DGUV-sääntö 108-007 / BGR 234). TOPREGAL ei ota vastuuta epäasianmukaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista/vaurioista. Asiantunteva neuvontatiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat poiketa muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi tuotteelle.

Tärkeää tietoa

Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat vaihdella muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset oikean koon haluamaasi tuotteeseen.

Usein kysytyt kysymykset
Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.