Kaikki tuotteet

Työkalukaappi WST ovella, 540 mm laaja, 745 mm syvyys MFW/MFR:lle

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(4)
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 18571
 • Malli
  WST
 • Tasojen määrä
  1
 • Paino
  24,5 kg
 • Väri
  sininen
 • Pinta
  lakattu
 • Leveys
  540 mm
 • Syvyys
  745 mm
 • Korkeus
  570 mm
 • Asennettu
  ei
 • Käyttöalue
  Sisätilat
Toimituksen laajuus
 • 1 x Työkalukaappi WST ovella, 540 mm laaja, 745 mm syvyys MFW/MFR:lle
 • 12 kuukauden takuu
 • Runsaasti säilytystilaa mittojen 540 mm x 745 mm x 570 mm ansiosta
 • Sopii toimisto- tai varastotiloihin sekä lehtien säilytykseen
 • Yksinkertainen, ajaton muotoilu sulautuu saumattomasti lähes mihin tahansa ympäristöön
 • Tarjoaa runsaasti säilytystilaa kaikenlaisille asiakirjoille ja esineille

Tämä teräksestä valmistettu työkalukaappi / työpajakaappi, jossa on sininen ovi ja mitat 540 mm x 745 mm x 570 mm henkii sen laadukasta viimeistelyä. Se on maalattu 2-väriseksi. Vankka teräs kestää kovimmatkin päivittäiset työpajan olosuhteet. Se on ihanteellinen työkalujen, pienten osien, tarvikkeiden ja muiden tarvikkeiden säilytykseen. Kaapissa on hylly, joka voidaan ripustaa vaihtelevasti koko korkeudeltaan ja käyttää säilytystasona. Kaappi on lukittavissa. Toimitukseen sisältyy kaksi avainta.

 

Työkalukaappi WST sopii erinomaisesti käytettäväksi yhdessä varastohyllyjemme ja monikäyttöisten työpenkkiemme kanssa, joiden syvyys on 800 mm. Erityisrakenteensa ansiosta ne voidaan sijoittaa poikkipalkkien tasoille ilman muita toimenpiteitä, ja ne kiinnittyvät sinne itsestään.

HUOMAA:

Jos työkalukaapit integroidaan olemassa oleviin hyllytasoihin, hyllystä jätetään pois se osa, johon työkalukaappi asennetaan. Tähän tapaukseen tarjoamme yhden 550 mm leveän puuhyllyn, joka yhdessä työkalukaapin kanssa täyttää 1100 mm leveän hyllyvälin kokonaan. Työkalukaapit ja hyllyt voidaan järjestää halutulla tavalla hyllytasolle.

 

Soveltuvalla ammattitaidolla voit myös mukauttaa olemassa olevia kerroksia omatoimisesti.

...lue lisää
Huomautukset

Tärkeää tietoa

Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat vaihdella muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset oikean koon haluamaasi tuotteeseen.

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 5.00 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
15.12.2021 perustuu Tuotenro 18571
o.k. Kokoamiseen suositellaan 2 henkilöä on parempi katsoa ohjeet kahdesti, jotta ne ymmärretään (esim. puuttuva järjestys - epäselvä kuva). Haittapuoli - ei ole tarkoitettu vasempaan tai oikeaan oveen asennettavaksi, mutta se on ratkaistavissa pienellä taidolla.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
02.12.2021 perustuu Tuotenro 18571
o.k. Kokoamiseen suositellaan 2 henkilöä on parempi katsoa ohjeet kahdesti, jotta ne ymmärretään (esim. puuttuva järjestys - epäselvä kuva). Haittapuoli - ei ole tarkoitettu vasempaan tai oikeaan oveen asennettavaksi, mutta se on ratkaistavissa pienellä taidolla.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
01.02.2021 perustuu Tuotenro 20787
Erittäin korkealaatuinen. Voin vain suositella sitä.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
08.02.2023 perustuu Tuotenro 18569
Usein kysytyt kysymykset
Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.