Kaikki tuotteet

Törmäyssuojaus / törmäyssuoja U-muotoinen kuormalavahyllyille, 400 mm korkeus, 140 mm leveys

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(153)
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot
Tuotenro. 2382
 • Paino
  4,3 kg
 • Väri
  keltainen-musta
 • Pinta
  lakattu
 • Leveys
  140 mm
 • Syvyys
  125 mm
 • Korkeus
  400 mm
 • Maks. energiavaikutus
  400
Media
Toimituksen laajuus
 • 1 x Törmäyssuojaus / törmäyssuoja U-muotoinen kuormalavahyllyille, 400 mm korkeus, 140 mm leveys
 • 4 x pulttiankkuri, M12 x 100 mm, galvanoitu

Suojaa hyllyjärjestelmäsi uloimpien pylväiden vaurioilta, jotka voivat aiheutua esimerkiksi trukkien tahattomasta törmäämisestä, ja ehkäisee siten vältettävissä olevia onnettomuuksia ja niistä aiheutuvia kustannuksia.

Hyllyjen vauriot vaativat aikaa vieviä korjauksia ja haittaavat päivittäisen liiketoiminnan sujuvuutta, kun taas törmäyssuoja voidaan vaihtaa nopeasti ja ilman suuria ponnisteluja, jos siinä näkyy vaurion merkkejä.

L- tai U-törmäyssuoja suojaa kuormalava-, varasto- tai konsolihyllyjä optimaalisesti. Se on saatavana korkeudeltaan 400 mm, ja kelta-mustan värimaailman ansiosta se lisää tietoisuutta ja ehkäisee vahinkoja. 
L-suojaa käytetään ensisijaisesti hyllyn ulkosivuilla estämään vahingossa tapahtuvat törmäykset trukkien kanssa.
Vaihtoehtona L-törmäyssuojalle voidaan käyttää myös U-törmäyssuojaa, joka suojaa myös hyllyn sisempiä pylväitä kolmelta sivulta.

L- ja U-törmäyssuoja TOPREGALlta on testattu DGUV 108-007 (aiemmin BGR 234) -standardin mukaisesti. Nykyisen DIN 15635 -standardin mukaan kiinteille hyllyille on säädetty törmäyssuoja yhdessä trukkien kanssa, jotta ne voidaan suojata nostolaitteiden, kuten trukkien tai muurahaisvaunujen, tahattomalta törmäykseltä. Törmäyssuoja kiinnitetään lattiaan 4 pulttiankkurin M12 x 100 mm avulla, jotta se voidaan kiinnittää turvallisesti lattiaan. Pulttiankkurit sisältyvät hintaan ja toimitukseen.

 

Huomautus:

U-muotoinen törmäyssuoja on yhteensopiva kaikkien hyllyjärjestelmiemme kanssa, lukuun ottamatta PR15000-kuormalavahyllyä ja kuormienjakajien kanssa asennettavia kuormalavahyllyjä. Kapean rakenteensa vuoksi tämä törmäyssuoja ei sovi näiden hyllyjen jalkaosiin. Suosittelemme U-muotoista törmäyssuojaa, jonka leveys on 19 cm.

...lue lisää
Huomautukset

Tärkeää tietoa

Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat vaihdella muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset oikean koon haluamaasi tuotteeseen.

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.90 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
Asianmukaiset arviot
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
31.01.2024 perustuu Tuotenro 4748
Tekee mitä pitääkin.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
21.08.2023 perustuu Tuotenro 4749
Uudet tuotteeni ovat täysin tarpeisiini sopivia (muuten en olisi tilannut niitä), ja ne täyttävät täysin tehtävänsä. Laatu, helppokäyttöisyys, kestävyys.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
12.07.2023 perustuu Tuotenro 4749
Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Vankka ja juuri sopiva vaatimuksiimme
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
28.06.2023 perustuu Tuotenro 4749
Kirkkaat värit, ei muiden toimittajien kaltainen keltainen väri. Korkeus on täydellinen, sillä "vahingossa" hyllyä voi lähestyä vain tietoisesti. Kyllä, se ei todellakaan ole hinnaltaan halvin vaihtoehto, mutta kannattaa muistaa, että nämä ovat kertaluonteisia kustannuksia. Parempi sitten tehdä se kerran kunnolla.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
14.06.2023 perustuu Tuotenro 4749
Vastaa tarpeita
Lue alkuperäinen
Usein kysytyt kysymykset
Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.