+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Pyyhkimen huulten sarja pesurikuivainta varten SWM30, leveys 640 mm, wipeket
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 123007-ET
  • Malli
    SWM30
  • Paino
    0,31 kg
  • Leveys
    640 mm
Toimituksen laajuus
  • 1 x Pyyhkimen huulisarja SWM30

Joustava, kestävä ja luotettava

Lattianpesukone SWM30 on varustettu kahdella pyyhkimen huulella, jotka on kiinnitetty toistensa taakse koneen takaosaan. Nämä kaksi huulta on suunniteltu kestäviksi, mutta kun vahingossa ajetaan reunojen tai irtotavaran, kuten muttereiden ja pulttien, yli, pyyhkimet voivat vahingoittua.

Tätä tapausta varten on nyt olemassa käytännöllinen pyyhkimien huulisarja, jolla voit lisätä tehokasta puhdistusaikaa ja välttää ei-toivotut häiriöt työaikana. Voit kiinnittää nämä varaosat nopeasti ja helposti kiinnitystankoon siipimuttereilla. Tämän ansiosta kumihuulten vaihtaminen onnistuu muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä.

Kaksi 640 mm pituista pyyhintähuulta poistavat irronneen lian ja jäteveden puhdistetusta lattiasta luotettavasti, jolloin pintaa ei tarvitse pyyhkiä uudelleen. Pyyhkimet mukautuvat pintaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pyyhkimen huulet tukevat imupalkkia optimaalisesti, ja likainen vesi voidaan varastoida keskitetysti pesuri-kuivainjärjestelmään, kunnes se hävitetään.

Siksi wipeketin pyyhkijähuulisarja on optimaalinen lisäys SWM30-laitteeseesi.

Ammattilaisten vinkit:

Puhdista wipeketin huulet säännöllisesti mukana toimitetulla liinalla. Tämä pidentää materiaalin käyttöikää huomattavasti.

Irrota lattianpesukoneen imupalkki ennen pyyhkimen huulten vaihtamista. Tämä helpottaa pääsyä ja parantaa huulten asentoa tankoon.

wipeket pähkinänkuoressa

Korkea puhdistusteho, tehokas lianpoisto ja ergonomisesti miellyttävä työasento. Kaikki puhdistuskoneemme on kehitetty ja valmistettu näiden periaatteiden mukaisesti. Vakuutu wipeket kustannustehokkaiden siivouskoneiden korkeasta laadusta.

...lue lisää