Kaikki tuotteet

Pyyhkimen huulten sarja pesurikuivaimeen SWM33, wipeket

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 169583-ET
  • Malli
    SWM33
  • Puhdistusteho
    1.600 m²/h
Toimituksen laajuus
  • 1 x Pyyhkimen huulten sarja pesurikuivainta varten SWM33

Tämä SWM33 on tehokas ja suorituskykyinen pesu-kuivausrumpu keskisuurten ja suurten alueiden lattianpesuun jopa 1.600 m²/h.

Joustava, kestävä ja luotettava

Lattianpesukone SWM33 on varustettu kahdella pyyhkimen huulella, jotka on kiinnitetty toistensa taakse koneen takaosaan. Nämä kaksi huulta on suunniteltu kestäviksi, mutta kun vahingossa ajetaan reunojen tai irtotavaran, kuten muttereiden ja pulttien, yli, pyyhkimet voivat vahingoittua.

Tätä tapausta varten on nyt olemassa käytännöllinen pyyhkimien huulisarja, jolla voit lisätä tehokasta puhdistusaikaa ja välttää tahattoman vian työaikana. Kumihuulten vaihtaminen on lastenleikkiä, ja se voidaan tehdä muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä.

Kaksi pyyhintähuulta poistavat irronneen lian ja jäteveden puhdistetusta lattiasta luotettavasti, jolloin pinnan myöhempi pyyhkiminen on tarpeetonta. Pyyhkimet mukautuvat pintaan. Tämä tarkoittaa, että pyyhkimen huulet tukevat imuliuskaa optimaalisesti.

Siksi wipeketin pyyhintähuulisarja on optimaalinen lisä SWM33-asiakkaallesi.

Ammattilaisten vinkit:

  • Puhdista pyyhkimen huulet säännöllisesti mukana toimitetulla liinalla. Tämä pidentää materiaalin käyttöikää huomattavasti.
  • Irrota lattianpesukoneen imupalkki ennen pyyhkimen huulten vaihtamista. Näin pääsee helpommin käsiksi ja huulet asettuvat paremmin tankoon.

wipeket pähkinänkuoressa

Korkea puhdistusteho, tehokas lianpoisto ja ergonomisesti miellyttävä työasento. Kaikki puhdistuskoneemme on kehitetty ja valmistettu näiden periaatteiden mukaisesti. Vakuutu wipeket kustannustehokkaiden siivouskoneiden korkeasta laadusta.

...lue lisää