+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Pyyhkijäkaistale pesurikuivainta varten SWM33, pituus 760 mm, wipeket
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 121325-ET
  • Malli
    SWM33
  • Puhdistusteho
    1.600 m²/h
  • Leveys
    760 mm
Toimituksen laajuus

1 x pyyhintätanko pesurikuivainta varten SWM33, pituus 760 mm

Tämä SWM33 on tehokas ja suorituskykyinen pesu-kuivausrumpu keskisuurten ja suurten alueiden lattianpesuun jopa 1.600 m²/h.

Joustava, kestävä ja luotettava

Lattianpesukone SWM33 on varustettu pyyhintäpalkilla, joka on kiinnitetty koneen takaosaan. Vaikka tämä palkki on suunniteltu kestäväksi, pyyhkimet voivat vahingossa vahingoittua reunojen tai irtotavaran, kuten muttereiden ja pulttien, yliajon seurauksena. Vankka metallirunko sekä pyyhkijätangon sivuilla olevat tukevat välikappaleet takaavat kestävyyden ja suojan iskuilta ja kolhuilta. Tämä tekee käytännöllisestä pyyhintäpalkista kestävän investoinnin puhdistustarpeisiisi.

Tämän varaosapuristimen avulla lisäät tehokasta puhdistusaikaa ja vältät ei-toivotut seisokit työaikana. Se voidaan asentaa nopeasti ja helposti pesurikuivaimen takaosassa olevilla ruuveilla. Näin voit jatkaa työskentelyä ilman suurempia käyttökatkoksia.

Kaksi 760 mm pitkää pyyhkäisyhuulta poistavat irronneen lian ja jäteveden puhdistetusta lattiasta luotettavasti, jolloin pintaa ei tarvitse pyyhkiä uudelleen. Pyyhintähuulet mukautuvat pintaan. Tämä tarkoittaa, että integroitu imupalkki saa optimaalisen tuen joustavista pyyhintähuulista.

Ammattilaisen vinkki:
Puhdista pyyhkäisyhuulet säännöllisesti mukana toimitetulla liinalla. Tämä pidentää materiaalin käyttöikää huomattavasti.

wipeket pähkinänkuoressa

Korkea puhdistusteho, tehokas lianpoisto ja ergonomisesti miellyttävä työasento. Kaikki puhdistuskoneemme on kehitetty ja valmistettu näiden periaatteiden mukaisesti. Vakuutu wipeket kustannustehokkaiden siivouskoneiden korkeasta laadusta.

...lue lisää