Kaikki tuotteet

Puhdistustyynyjen 5 kpl:n sarja kuivausrumpuun SWM20E, wipeket

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(9)
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot
Tuotenro. 170221-ET
  • Malli
    SWM20E
  • Leveys
    580 mm
  • Korkeus
    900 mm
Toimituksen laajuus
  • 5 x puhdistustyynyä (2 x punainen, 2 x valkoinen, 1 x musta) kuivausrumpua varten SWM20E

Täydellisesti varustettu 5 puhdistustyynyn setillä

Viiden kappaleen sarja sisältää kaksi punaista, kaksi valkoista ja yhden mustan puhdistustyynyn SWM20E:lle. Ne soveltuvat erilaisiin lattiaolosuhteisiin.

Valkoinen puhdistusalustamme auttaa kevyeen likaan ja vähäiseen, mutta laajaan likaantumiseen. Se on ihanteellinen herkille pinnoille, kuten laminaatti-, puu- tai laattalattioille, sillä sen pehmeät nailon-polyesterikomposiitista valmistetut kuidut liikkuvat pehmeästi lattialla jättämättä raitoja tai naarmuja. Pehmeää puhdistuslevyä voidaan käyttää myös kiillotustöihin. Näin varmistetaan, että lattia kiiltää puhtaana.

Keskivaikean lian käsittelyssä punainen puhdistustyyny on hyödyllinen. Sen kovuus on keskikova, joten se ei rasita lattiaa, mutta sillä on silti tietty puhdistusteho. Se soveltuu erityisen hyvin PVC- ja puulattioiden sekä hieman likaisempien laattojen puhdistukseen. Keskikovan puhdistustyynyn nailon-polyesterikomposiitista valmistetut vahvat kuidut varmistavat, että saumat ja kulmat puhdistetaan ilman, että tyynyä rasitetaan voimakkaasti.

Jos lattia on voimakkaasti likaantunut, tarvitaan puhdistustyyny, jonka puhdistusteho on suuri. Musta puhdistustyyny on juuri sopiva tähän tarkoitukseen. Nylon-polyesterikomposiitista valmistettujen erittäin kovien kuitujensa ansiosta se pääsee helposti saumoihin ja puhdistaa sitkeän lian ilman, että sen yli tarvitsee ajaa usein. Sitä voidaan käyttää myös kuivuneiden tahrojen poistamiseen eri pinnoilta.

Tärkeää: Tarvitset erityisen lisäosan, jotta voit käyttää tyynyjä SWM20E:n kanssa. Tämä on saatavilla myös myymälässämme.

wipeket pähkinänkuoressa

Korkea puhdistusteho, tehokas lianpoisto ja ergonomisesti miellyttävä työasento. Kaikki puhdistuskoneemme on kehitetty ja valmistettu näiden periaatteiden mukaisesti. Vakuutu wipeket kustannustehokkaiden siivouskoneiden korkeasta laadusta.

Huomautuksia:

Lattioittesi optimaalista puhdistusta varten suosittelemme käyttämään SWM20E Multi Blue -yleispuhdistusaineen kanssa. 

Älä sijoita laitetta tiloihin, joissa lämpötila voi laskea pakkasen puolelle, sillä se vahingoittaa suuttimia ja putkia.

Meiltä saat sopivia varaosia SWM20E edulliseen hintaan.

...lue lisää
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.89 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
Asianmukaiset arviot
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
29.11.2023 perustuu Tuotenro 138756-ET
Hyvä laatu
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
02.11.2023 perustuu Tuotenro 138754-ET
hyvä
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
17.07.2024 perustuu Tuotenro 169723-ET
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
17.04.2024 perustuu Tuotenro 138754-ET
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
06.03.2024 perustuu Tuotenro 170221-ET