Kaikki tuotteet

Puhdistusharja lattianpesukonetta varten SWM50E, halkaisija 490 mm, wipeket
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(2)

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 121304-ET
 • Malli
  SWM50E
 • Väri
  musta
 • Harjan halkaisija
  490 mm
 • Käyttöalue
  sisätilat
Toimituksen laajuus
 • 1 x Puhdistusharja lattianpesukonetta varten SWM50E, halkaisija 490 mm

Puhdistus nopeasti ja siististi

Tämä on mahdollista pesuharjamme avulla tehokkaalle lattianpesukoneelle SWM50E. Suuren harjan kovat harjakset, lta 490 mm poistavat luotettavasti myös sitkeän lian. Hankausharjan kova materiaali takaa harjasten pitkäikäisyyden, joten se on kestävä investointi siivoustarpeisiisi. Tämä tekee siitä ihanteellisen koville, tasaisille ja sileille pinnoille, kuten laatoille. Harjan suuri halkaisija varmistaa, että lattianpesulaite kattaa suuren alueen.

Se on myös helppo kiinnittää koneeseen pyörivällä järjestelmällä ja se voidaan vaihtaa harjan puhdistusta varten vain muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Sinun tarvitsee vain työntää harja tai moppikiinnikkeen kiekko lattianpesukoneen alle, nostaa se ylös ja kääntää myötäpäivään. Puhdistusharjan irrottaminen on yhtä helppoa vetämällä sitä kevyesti ja kääntämällä sitä vastapäivään. Harjan vankka komposiittikääntöpöytä on suunniteltu tukevaksi ja kestäväksi, mikä mahdollistaa harjan usein tapahtuvan vaihtamisen tai laitteen pitkäaikaisen käytön ilman suurta kulumista.

wipeket pähkinänkuoressa

Korkea puhdistusteho, tehokas lianpoisto ja ergonomisesti miellyttävä työasento. Kaikki puhdistuskoneemme on kehitetty ja valmistettu näiden periaatteiden mukaisesti. Vakuutu wipeket kustannustehokkaiden siivouskoneiden korkeasta laadusta.

...lue lisää
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 5.00 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
Asianmukaiset arviot
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
29.11.2023 perustuu Tuotenro 121304-ET
Erittäin hyvä laatu
Lue alkuperäinen