+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Puhdistusharja lattianpesukonetta varten SWM33, halkaisija 430 mm, wipeket
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 121324-ET
  • Malli
    SWM33
  • Puhdistusteho
    1.600 m²/h
  • Harjan halkaisija
    430 mm
Toimituksen laajuus

1 x Puhdistusharja kuivausrumpua varten SWM33, harjan halkaisija 430 mm

Tämä SWM33 on tehokas ja suorituskykyinen pesu-kuivausrumpu keskisuurten ja suurten alueiden lattianpesuun jopa 1.600 m²/h.

Puhdista nopeasti ja siististi

Tämä on mahdollista kompaktipesurikuivausrummun puhdistusharjamme SWM33 avulla. suurharjan 430 mm kovat harjakset poistavat luotettavasti jopa pinttyneen lian 170 rpm avulla. Hankausharjan kova materiaali takaa harjakset pitkäikäisiksi, joten se on kestävä investointi siivoustarpeisiisi. Tämän vuoksi se on ihanteellinen koville, tasaisille ja sileille pinnoille, kuten laatoille. Harjan pienen halkaisijan ansiosta sillä on helppo päästä kulmiin ja lähestyä reunoja.

Se on myös helppo kiinnittää koneeseen kääntyvällä järjestelmällä, ja se voidaan vaihtaa vain muutamalla askeleella harjan puhdistusta varten. Liu'uta harja tai mopin lisälaitteen levy hankauskuivaimen alle, nosta se ylös ja käännä sitä myötäpäivään. Puhdistusharjan irrottaminen onnistuu yhtä helposti antamalla sille pieni nykäisy ja kääntämällä sitä sitten vastapäivään. Harjan vankka komposiittikääntöpöytä on suunniteltu tukevaksi ja kestäväksi, mikä mahdollistaa harjan usein tapahtuvan vaihtamisen tai koneen pitkäaikaisen käytön ilman suurempaa kulumista.

Ammattilaisten vinkki:

Kun puhdistusharja on täynnä likaa, se on puhdistettava. Tässä tapauksessa kannattaa ostaa toinen harja, sillä näin vältetään puhdistuskoneen seisokit.

wipeket pähkinänkuoressa

Korkea puhdistusteho, tehokas lianpoisto ja ergonomisesti miellyttävä työasento. Kaikki puhdistuskoneemme on kehitetty ja valmistettu näiden periaatteiden mukaisesti. Vakuutu wipeket kustannustehokkaiden siivouskoneiden korkeasta laadusta.

...lue lisää