+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

2 sivuharjaa päältäajettavaan lakaisukoneeseen AKM80, wipeket
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 169816-ET
 • Malli
  AKM80
 • Siirrettävä
  eähköinen
 • Paino
  4 kg
 • Väri
  musta
 • Ulkohalkaisija
  220 mm
Toimituksen laajuus
 • 2 x sivuharjaa päältäajettavaan lakaisukoneeseen AKM80

Suuri kone, kehittynyt harjajärjestelmä

Ajettava lakaisukoneemme AKM80 on suurin malli wipeket Tuotteet ja siten malli, jolla on suurin aluesuorituskyky. Tämän mahdollistavat muun muassa kaksi halkaisijaltaan 220 mm lattiapuhdistimen kylkeen kiinnitettyä sivuharjaa. Nämä harjat on sijoitettu koneeseen siten, että ne peittävät yhteensä 125 cm leveyden ja kuljettavat lian lattianpesurin sivulta keskelle suurella pyörimisnopeudella, jossa suuri pääpuhdistusharja kerää sen keskelle.

Tällä järjestelyllä ja kahden sivuharjan yhtäaikaisella pienellä halkaisijalla voidaan helposti lähestyä ja puhdistaa reunat ja kulmat koneen koosta huolimatta. Lisäksi harjat, jotka koostuvat , on suunniteltu erittäin lujiksi ja kestäviksi, joten ne ovat hyvä investointi siivoustarpeisiisi. Kiinteä harjalevy on myös erittäin vakaa, mikä vähentää pudotuksista ja iskuista aiheutuvia vaurioita.

Pieni harja, nopea vaihto

Yksinkertaisen ripustuksen ja harjojen koon ansiosta nopea vaihtaminen onnistuu muutamalla toimenpiteellä. Riittää, kun irrotat harjan yläosassa olevat ruuvit ja irrotat harjan. Kokoaminen on yhtä helppoa.

Näin ollen kaksi sivupuhdistusharjaa ovat optimaalinen lisä lakaistavaan lakaisukoneeseen AKM80.

Wipeket lyhyesti

Korkea puhdistusteho, tehokas lianpoisto ja ergonomisesti mukava työasento. Kaikki puhdistuskoneemme on kehitetty ja valmistettu näiden periaatteiden mukaisesti. Vakuutu wipeketin kustannustehokkaiden puhdistuslaitteiden korkeasta laadusta.

...lue lisää