Kaikki tuotteet

Pumppukärry HWM2500, B-tuote, kantavuus 2.500 kg, haarukan pituus 1.150 mm, SolidHub

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(107)
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 99954
 • Malli
  HWM2500
 • Maks. kuormitus
  2.500 kg
 • Siirrettävä
  joo
 • Maks. nostokorkeus
  85 mm - 200 mm
 • Haarukan pituus
  1.150 mm
 • Paino
  54 kg
 • Väri
  sininen
 • Pinta
  jauhemaalattu
 • Leveys
  550 mm
 • Syvyys
  1.580 mm
 • Korkeus
  1.220 mm
 • Renkaat
  PP
 • Kääntösäde
  1.459 mm
Toimituksen laajuus
 • 1 x käsikäyttöinen haarukkatrukki HWM2500, haarukan pituus 1.150 mm
 • 12 kuukauden takuu
 • Taattu varaosien toimitus ja asiakaspalvelu
 • Ketterä ja vakaa käsikäyttöinen haarukkatrukki tavaroiden kuljetukseen jopa 2.500 kg
 • Matalan omapainon (54 kg) ansiosta haarukkatrukkia on helppo käsitellä
 • 1.150 mm:n pituuden ansiosta haarukat sopivat erinomaisesti eurolavoille
 • Vetoaisassa olevan vivun avulla liikkuvat tavarat voidaan laskea portaattomasti haluttuun asentoon

INFO : Toimitusprosessin aikana tavaroissa on valitettavasti maalivaurioita ja naarmuja, mutta nämä eivät vaikuta trukin toimintaan. Tästä syystä tarjoamme tätä erää B-ohjelmistona alennettuun hintaan. Tuote voi poiketa toisistaan visuaalisesti. Kuva samanlainen. Kuukauden takuu pysyy täysin voimassa.

Ketterä ja vakaa käsikäyttöinen haarukkatrukki (54 kg omapaino) kuuluu jokaiseen varastoon tai yritykseen. Kiitos 2.500 kg Kuormituskapasiteetin, haarukan pituuden 1.150 mm (kokonaispituus: 1.580 mm) ja yhden haarukan rullien ansiosta kuormalavavaunu siirtää vaivattomasti eurolavat ja verkkolaatikot paikasta A paikkaan B. Vetoaisassa olevan vivun avulla siirrettävä tavara voidaan laskea portaattomasti haluttuun asentoon. Se on oikeakätinen, koska vipu on oikealla.

Teräsrakenteinen SolidHub SolidHub-käsikäyttöisen haarukkatrukin teräsrakenne on jauhemaalattu siniseksi, joten se soveltuu erinomaisesti raskaaseen käyttöön varastoissa ja tuotannossa. Hienovaraiset mutta näkyvät merkinnät haarukoissa osoittavat, milloin eurolava on ajettu kokonaan alle ja voidaan nostaa turvallisesti. Etäisyys haarukasta maahan on 34 mm. Sisäänrakennettu nostohydrauliikka voidaan huoltaa nopeasti ja helposti rasvanipan avulla.

Kääntyvä pyörä mahdollistaa kohdennetun kuljetuksen. Se on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä, kiinteästä polypropeenista (PP) ja on siksi erityisen kestävä. Lisäksi vierintävastus on erittäin alhainen, mikä helpottaa raskaiden kuormien kuljettamista epätasaisella maalla. Huomautus: valukappaleen väri voi vaihdella.

Tutustu käyttömaassa voimassa oleviin kansallisiin määräyksiin ennen käyttöönottoa. Käyttöönotto ja siihen soveltuva henkilöstö ovat käyttöönottoinsinöörin vastuulla.

...lue lisää
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.79 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
Asianmukaiset arviot
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
27.05.2024 perustuu Tuotenro 99954
edullinen hinta
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
21.02.2024 perustuu Tuotenro 99954
Emme halunneet kuluttaa omaisuutta, joten valitsimme halvimman lavakuorma-auton. Täysin riittävä tarpeisiimme (kuormalavat 800 kg:aan asti), voin suositella tuotetta. Hyvä hinta-laatusuhde.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
17.10.2023 perustuu Tuotenro 99954
Näyttää huonolta tuotteelta, eikä usko, että se kestää kauan.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
31.08.2023 perustuu Tuotenro 99954
Hyvä toiminnallinen tuote
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
07.12.2022 perustuu Tuotenro 99954
Tilaus valmisteltiin keräilyä varten ja ystävällinen henkilökunta latasi lava-auton.
Lue alkuperäinen
Usein kysytyt kysymykset
Tuotetta koskevat kysymykset
Tarjoaako SolidHub yksiköitä, joissa on alkutahti tai vapaa tahti?

Tällä hetkellä SolidHub ei tarjoa trukkeja, joissa on alkunostolaite - ominaisuus, joka nostaa trukin pyöränvarsia, jotta saadaan lisää maavaraa kuorman noston ja kuljetuksen aikana. Valikoimassamme on kuitenkin malleja, joissa on vapaa nosto. Tämän ominaisuuden ansiosta haarukoita tai kuormaa voidaan nostaa muuttamatta nostomaston kokonaiskorkeutta. Esimerkki tästä on HEF16/5-tuotteemme.

Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.