Kaikki tuotteet

Elektroninen nosturivaaka KW-3T, mittausalue 3.000 kg, SolidHub

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(23)
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 138683
 • Malli
  KW-3T
 • Maks. kuormitus
  3.750 kg
 • Mittausalue
  3.000 kg
 • Akku
  Li-Ion
 • Akun kesto
  50 h
 • Paino
  11,5 kg
 • Väri
  sininen
 • Pinta
  lakattu
 • Leveys
  195 mm
 • Syvyys
  260 mm
 • Korkeus
  455 mm
 • Käyttöalue
  Sisätilat
 • Jännite
  6 V
 • Tilavuus
  4,5 Ah
Toimituksen laajuus
 • 1 x Nosturivaaka KW-3T, sähköinen, mittausalue enintään 3.000 kg, SolidHub
 • 1 x laturi 6 V, 4,5 Ah
 • 1 x kaukosäädin
 • 12 kuukauden takuu
 • Teräksestä ja alumiinista valmistettu vankka rakenne lupaa pitkäikäistä käyttöä
 • Käytännöllinen kaukosäädin takaa kätevän ohjauksen maasta käsin
 • Integroidun pitotoiminnon avulla arvot voidaan tallentaa väliaikaisesti
 • Nosturivaaka on varustettu ylikuormitusvaroituksella turvallista käyttöä varten
 • Anti-jitter-toiminto eliminoi kellojitterin ja lisää mittaustarkkuutta
 • Kestävä virransäästötila pidentää laitteen käyttöaikaa merkittävästi
 • Integroitu ylilataussuoja estää akun vaurioitumisen

Nopea käyttö, suuri kuormitus, tarkka mittaus

Sen lupaa elektroninen ripustusvaaka KW-3T. Tämä käytännöllinen laite mittaa 3.000 kg raskaita koneita, työkaluja, tavaroita ja muita kuormia. Varmistaaksesi turvallisuuden ylikuormituksen varalta, vaa'alla voidaan nostaa ja siirtää jopa 3.750 kg tavarapainoja. Kompakti nosturivaaka (195 mm x 260 mm x 455 mm) tekee vaikutuksen pienellä painollaan 11,5 kg ja monilla eri toiminnoilla, jotka tekevät työskentelystä miellyttävää ja tehokasta. Integroitu akku Li-Ion lupaa laitteen erittäin pitkän käyttöajan, ja se on käyttövalmis muutaman tunnin latauksen jälkeen. Tärinänestotoiminto lisää mittaustarkkuutta huomattavasti. Tämä vähentää kellon värinää digitaalisen signaalinsiirron aikana ja takaa siten tarkan mittauksen ja vakaat mittaustulokset.

Vankka rakenne, pitkä käyttöikä

Elektroninen nosturivaaka KW-3T on suunniteltu täydellisesti pitkää käyttöikää varten. Digitaalisen mittarin tukeva alumiinikotelo suojaa sisällä olevaa elektroniikkaa. Tämän ansiosta ripustettava vaaka on vankka ja kestää mahdolliset kolhut ja iskut. Koukku on valmistettu vahvasta terässeoksesta ja tarjoaa siten hyvän ripustuksen sakkeleille ja köysille. Tehokas akku 6 V mahdollistaa erittäin pitkän, 50 h käyttöajan. Akun käyttöaikaa voidaan jopa pidentää virransäästötilan avulla, jonka avulla laitteen näyttöä voidaan himmentää. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun työskennellään korjaamon ulkopuolella ja ulkoinen valo riittää suuren näytön (150 x 45 mm) numeroiden lukemiseen. Lisäksi sähköinen nosturivaaka kestää myös roiskevettä ja kevyttä sadetta.

Käytännöllinen muotoilu, älykkäät toiminnot

Sähköisen riippuvan vaa'an toiminnallisen rakenteen ansiosta laitetta voidaan käyttää suurissa korkeuksissa ja pitkien etäisyyksien päässä. Tämä varmistetaan toisaalta erittäin suurella näytöllä, joka on varustettu vihreillä LED-numeroilla, ja toisaalta kaukosäätimellä, jonka avulla laitetta KW-3T voidaan ohjata lattialta käsin. Tämä kauko-ohjaus on mahdollista 15 m etäisyydeltä asti. Tämä on erityisen käytännöllistä, jos haluat käyttää taara- tai pitotoimintoa ja ripustettava vaaka on ulottumattomissa. Taaratoiminto mahdollistaa koneen asettamisen aiemmin käytettyyn painoon. Tätä varten painon on oltava koukussa, minkä jälkeen näyttö palautetaan nollaan taarapainikkeella. Näin voidaan nopeasti määrittää painoerot tai lisäkuormat. Pito-toiminnon avulla mittaus voidaan tallentaa väliaikaisesti. Lisäksi mittaustulokset voidaan kerätä yhteen painosummien muodostamiseksi. Virransäästötilan ansiosta käyttöikää voidaan pidentää huomattavasti. Lisäksi turvatoiminto varmistaa, ettei laite ylikuormitu, antamalla turvasignaalin heti, kun maksimikuorma on saavutettu. Akun ylilatausta vastaan on myös integroitu turvamekanismi.

Tärkeää:

Elektroninen nosturivaaka kytkeytyy kokonaan pois päältä, jotta sisäistä energiavarastoa ei kuluteta valmiustilalla KW-3T kokonaan loppuun. Tämä tarkoittaa, että se voidaan kytkeä pois päältä vain kaukosäätimellä. Päälle kytkeminen toimii itse laitteessa.

Tutustu käyttömaassa voimassa oleviin kansallisiin määräyksiin ennen käyttöönottoa. Käyttöönotto ja siihen soveltuva henkilöstö ovat käyttöönottoinsinöörin vastuulla.

...lue lisää
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.74 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
Asianmukaiset arviot
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
03.04.2024 perustuu Tuotenro 138683
Pistokokeet, tarkista lastausvaaka!
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
18.01.2023 perustuu Tuotenro 138683
odotetusti
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
14.01.2023 perustuu Tuotenro 138683
Huippulaatua
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
14.12.2022 perustuu Tuotenro 138683
Erinomaista.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
28.09.2022 perustuu Tuotenro 138683
Toimii täydellisesti
Lue alkuperäinen
Usein kysytyt kysymykset
Tuotetta koskevat kysymykset
Miten voin vaihtaa yksikön kilogrammasta punnaksi?
 1. Paina SETTING.
 2. Paina HOLD toistuvasti, kunnes näyttöön tulee 50000.
 3. Paina ENTER. Näytössä näkyy nyt SET.
 4. Paina toistuvasti ENTER-painiketta, kunnes näyttöön tulee Lb 0 tai Lb 1.
 5. Paina HOLD vaihtaaksesi painoyksikköä. Lb 0 tarkoittaa kiloa ja Lb 1 kiloa.
 6. Paina ENTER-painiketta, kunnes näyttöön tulee SET.
 7. Vahvista painamalla ON/OFF.
Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.