+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Vyönauhatyökalu "Profi" HU-P1316 sis. vara-akun, vyönauhan leveys 13 - 16 mm, TecMaschin
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(53)

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 121424
 • Malli
  HU-P1316
 • Puristusvoima
  60 N - 2.800 N
 • Hihnan leveys
  13 mm - 16 mm
 • Akku
  Li-Ion
 • Akun kesto
  8 h
 • Latausaika
  1,5 h
 • Paino
  3,2 kg
 • Väri
  sininen
 • Leveys
  340 mm
 • Syvyys
  130 mm
 • Korkeus
  118 mm
 • Asennettu
  kyllä
 • Käyttöalue
  Sisätilat
 • Tilavuus
  4 Ah
 • Jännite
  12 V
Toimituksen laajuus
 • 1 x Vyönauhatyökalu "Profi" HU-P1316
 • 1 x Li-Ion Vara-akku "Profi" HU-P1316:lle
 • 12 kuukauden takuu
 • Korkea tehokkuus integroidun puristus- ja tiivistystoiminnon ansiosta
 • Säädettävä saumaamisaika, lämpötila ja puristusvoima
 • Yhden käden käyttö painikkeiden ergonomisen sijoittelun ansiosta
 • Saumausprosessin ansiosta ei tarvita tiivistemuhvia
 • Pitkä käyttöikä tukevan materiaalin ansiosta

Tehokkuus ja käyttäjäystävällisyys: HU-P1316-käsivannehtimisväline - tehokas apu turvalliseen pakkaamiseen ja kuljetukseen

Vaikuttava HU-P1316-käsivannehtimisväline loistaa henkeäsalpaavalla -kiristysnopeudellaan ja huomattavalla 60 - 2.800 N-kiristysvoimallaan. Tämä hämmästyttävä tuote, joka on varustettu tehokkaalla kiristys- ja sulkemistoiminnolla, takaa vertaansa vailla olevan tehon ja tehokkuuden yhdistelmän. Hallintalaitteiden ergonominen sijoittelu mahdollistaa vaivattoman käsittelyn yhdellä kädellä. Hitsausprosessi käynnistyy yksinkertaisesti painamalla yläpainiketta. Painamalla käytännöllistä sivukytkintä nauha voidaan lyhentää ylimääräisen materiaalin poistamiseksi tehokkaasti. Kun innovatiivinen kitkasulkuprosessi on valmis ja kestävä kitkalukko on kiinnitetty turvallisesti, vannetyökalu voidaan vapauttaa helposti vetämällä alemmasta vivusta. Tämä tarkoittaa, että lähetystavarat ja paketit voidaan sitoa tehokkaasti ja valmistella turvallisesti kuljetusta varten muutamassa sekunnissa.

Työkalu on suunniteltu ihanteellisesti PET (polyeteenistä) ja PP:stä (polypropeenista) valmistetuille vanteille, joiden leveys on 13 - 16 mm ja paksuus 0,5 - 1,2 mm. Vannetyökalu on vakiona asetettu PET-vanteille. Se voidaan sovittaa PP-vanteille mukana toimitetun käyttäjäystävällisen kiinnitysmateriaalin avulla. Sulkemisprosessi vaatii vain 15 - 20 °C:n lämpötilan, jolloin palovammojen vaara poistuu tehokkaasti. Ensiluokkaisten tulosten saavuttamiseksi kiinnitysvoimaa ja hitsausaikaa voidaan säätää elektronisesti useassa vaiheessa. Koska laite tuottaa kiinteän hitsaussauman, ylimääräisiä tiivistysholkkeja ei tarvita. Tämä johtaa merkittäviin tila- ja käyttökustannussäästöihin, joten laite on erinomainen valinta mihin tahansa yritykseen.

Mullistaa työskentelytapasi: HU-P1316 - vertaansa vailla olevaan liikkumisvapauteen

Irrotettavan ladattavan akun ansiosta työkalua voidaan käyttää langattomasti, ja vara-akku ladataan huolellisesti samalla, kun jatkat työskentelyä työkalun kanssa häiriöttä. Tämä mahdollistaa HU-P1316:n käytön eri paikoissa huomattavan joustavasti. Energiatehokas yhden käden käyttö ei ainoastaan takaa vertaansa vailla olevaa tehokkuutta ja ergonomiaa työpaikalla, vaan helpottaa myös vannekiristyksen kiristämistä ja sulkemista - olipa kyseessä sitten vaaka-, pysty- tai yläpuolinen vannekiristys. Kätevä kumikahva tarjoaa turvallisen otteen ja takaa siten miellyttävän, liukumattoman tuntuman. Jopa pienet kolhut eivät ole ongelma vankan kotelon ansiosta. Laitteen rakenne on erittäin vakaa, joten se on kestävä ja kannattava investointi.

Ensiluokkaiset lisävarusteet HU-P1316:lle maksimaalista tehokkuutta varten

Toimitukseen sisältyy Li-Ion-lisäakku, joka toimii luotettavana kumppanina työtehon lisäämiseksi ja estää tehokkaasti ärsyttävät odotusajat laitteen latautuessa. Nämä akut, jotka mahdollistavat 200-300 sauman hitsauksen, osoittavat vaikuttavan pitkäikäisyytensä noin 8 h:n jatkuvalla käyttöiällä. Lisäksi mukana toimitetaan sopiva laturi, joka saa akut täyteen tehoon 1,5 h:ssä. Varaosat voidaan toimittaa milloin tahansa varaosapalvelumme kautta 48 tunnin kuluessa.

Ammattilaisen vinkki:

Saavutat parhaat tulokset laadukkaalla vannenauhalla TecMaschin. Tämä vohveloitu PET nauha on kehitetty erityisesti automaattista manuaalista vannehtimisvälinettämme HU-P1316 varten, ja se täydentää tätä työkalua kuin mikään muu.

...lue lisää
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.62 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
Asianmukaiset arviot
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
21.03.2024 perustuu Tuotenro 122936
Ei mitään valittamista, yksinkertaisesti huippu
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
25.10.2023 perustuu Tuotenro 121424
Käyttäjien arvostama käytön tehokkuus ja keveys.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
04.10.2023 perustuu Tuotenro 122936
tekee juuri sen, mitä on kirjoitettu. se on tehostanut työtämme.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
01.03.2023 perustuu Tuotenro 122936
Erittäin hyvä tuote helpottaa työtä huomattavasti.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
27.07.2022 perustuu Tuotenro 122936
Laite on hieman meluisa, mutta toimii hienosti, kuten on luvattu. Hinta on mielestäni erittäin kilpailukykyinen.
Lue alkuperäinen
Usein kysytyt kysymykset
Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.