+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Matkailuauton autokatoksen laajennusteline SPG-AW, alumiini, vapaa korkeus 2.920 mm, SoloPort
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(10)

Tästä tuotteesta ei myönnetä lisäalennusta. Tämä koskee myös itse noutoa ja kampanjoita. Ostoskorialennuksen alennus sisältyy jo lopulliseen hintaan.
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 223861
 • Malli
  SPG-AW
 • Malliversio
  autokatos matkailuautolle
 • Väri
  hopea
 • Leveys
  3.640 mm
 • Syvyys
  6.840 mm
 • Korkeus
  4.500 mm
 • Käyttöalue
  Ulkoalue
 • Sisääntulokorkeus
  3.630 mm
 • Välyksen korkeus
  2.920 mm
Toimituksen laajuus
 • 1 x Matkailuauton autokatoksen laajennusteline SPG-AW, alumiini, vapaa korkeus 2.920 mm, SoloPort
 • Erityisen kestävä, korroosionkestävä ja huoltovapaa
 • Nopea ja mutkaton kokoonpano vain muutamalla askeleella
 • Turvallinen ja joustava pitkälle kehitetyn ja modulaarisen rakenteen ansiosta
 • Erityisen kevyt alumiinirunko

Markkinoiden uutuus: aurinkoautokatos SPG-AW

SoloPort:n aurinkoautokatos on valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti, ja ainutlaatuisuutensa ansiosta se on markkinoiden ensimmäinen autosuojien alalla. Kaikki tavalliset sähköautot voidaan ladata vihreällä energialla täysin riippumattomasti sähköverkosta.

Autokatoksen runkorakenne koostuu erityisen kestävistä alumiiniprofiileista ja tarjoaa autollesi suojaa tuulelta ja säältä sisäänajokorkeuden ollessa 3.630 mm ja leveyden 3.640 mm sekä pituuden 6.840 mm. Sisäänajokorkeus on 4.500 mm. Profiilit kiinnitetään maahan tukevasti pulttiankkureilla. Ne voidaan ruuvata suoraan asfaltti- ja betonipintoihin; muille maapinnoille tarvitaan asianmukainen perustus.

Helppo kiinnittää ja säilyttää

Täydellinen lisä olemassa oleviin aurinkopaneeleihin. Modulaarisen rakennejärjestelmänsä ansiosta tämä vankka ja harkittu kiinnityskehys tarjoaa yksinkertaisen mutta tehokkaan perustan matkailuauton turvalliseen säilytykseen ja autokannan helppoon laajentamiseen. Se soveltuu ihanteellisesti aurinkomoduuleille, joiden enimmäiskorkeus on 40 mm.

Laatustandardi, joka takaa sinulle turvallisuuden

Tämän TOPREGALin aurinkoautokatoksen avulla valitset paitsi kestävän ratkaisun myös laatutietoisen ratkaisun. Luotat tietoisesti Saksassa sijaitsevaan kauppakumppaniin, joka on aina käytettävissäsi. Erinomainen asiakaspalvelumme takaa, että takuuasioissa sinulle löydetään nopeasti tyydyttävä ratkaisu. Luota siihen, että saat laatutuotteen, joka täyttää kaikki turvallisuusstandardit. 

 

Tarjoamme:

 • 5 vuoden takuu autokatoksen alumiinirakenteelle.

Saksassa saatetaan tarvita rakennusilmoitus tai rakennuslupa osavaltiosta ja piiristä riippuen. Perusteena on kulloinkin voimassa oleva osavaltion rakennuslaki. Pyydämme, että hankit tiedot asiasta vastaavilta viranomaisilta ennen pystytystä.
Emme voi antaa tietoja Saksan ulkopuolella voimassa olevista säädöksistä. Pyydämme teitä hankkimaan täälläkin tietoja asiasta vastaavilta viranomaisilta.

...lue lisää
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 4.60 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
Asianmukaiset arviot
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
08.11.2023 perustuu Tuotenro 224340
Paras hinta-laatusuhde. Toimitus valitettavasti katastrofi.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
19.10.2023 perustuu Tuotenro 224003
Eri erien moduulit eroavat hieman toisistaan kooltaan. Myös moduulien nauhoitus on muuttunut toimituksesta toiseen. muuten juuri sitä, mitä kuvittelimme.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
17.10.2023 perustuu Tuotenro 223631
Autokatos on helppo koota ohjeiden mukaan. Toimitukseen sisältyi myös kattava käyttöohje. Tuote on ensiluokkainen - selkeä suositus.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
05.10.2023 perustuu Tuotenro 224003
Teknisissä tiedoissa liitäntärasiaan on merkitty suojausluokka, mutta ei koko moduuliin, joten voin vain olettaa. Muuten jää nähtäväksi, kuinka hyviä moduulit ovat.
Lue alkuperäinen
Usein kysytyt kysymykset
Tuotetta koskevat kysymykset
Voinko ostaa SoloPort-aurinkoautokatoksen yksityisasiakkaana?

Loppukäyttäjät voivat hankkia aurinkokennoautokatoksen osoitteesta www.soloport.com tai ottaa yhteyttä SoloPortin myyntitiimiin saadakseen tarjouksen saksaksi tai englanniksi. Yksityisasiakkaiden myyntitiimin tavoitat osoitteesta info@soloport.com tai +49 7158-9181545.

Pitääkö minun ostajana hankkia rakennusluvat itse ja mitä tukea TOPREGAL tarjoaa?

Kyllä, ostajana olet vastuussa kaikkien tarvittavien lupien hankkimisesta aurinkoautokatoksellesi. TOPREGAL avustaa sinua toimittamalla sinulle pyynnöstä maksutta rakennuspiirustukset. Huomioithan, että kaikki mahdolliset ehdot ja maksut, kuten lupamaksut, mahdollisista selvityksistä, korvaussuunnittelusta ja todennettavista staattisista laskelmista aiheutuvat kustannukset, ovat sinun vastuullasi.

Sisältyykö TOPREGAL-tukeen staattisen laskelman toimittaminen?

Ei, valitettavasti TOPREGAL-tuki ei sisällä staattista laskentaa. Tällainen laskenta viittaisi aina paikallisiin olosuhteisiin. Siksi ei ole mahdollista tarjota yleisesti pätevää staattista laskentaa.

Mitä takuita TOPREGAL tarjoaa myydessään aurinkoautokatoksia?

Annamme 10 vuoden takuun aurinkopaneeleille, 5 vuoden takuun autokatoksen kehykselle ja 1 vuoden takuun kaikille muille SoloPortin komponenteille. Katso lisätietoja takuuehdoistamme.

Ovatko autokatokset saatavana vain mainituissa mitoissa vai voiko niitä mukauttaa?

Tarjoamme autokatoksia kiinteissä mitoissa, joita ei voi räätälöidä. Teknisissä tiedoissa ilmoitettuja mittoja ei voi muuttaa. Emme myöskään tarjoa muita materiaaleja runkorakenteisiin kuin tässä esitetyt materiaalit.

Voinko nähdä autokatoksen livenä?

Kolmessa toimipisteessämme Saksassa (Baden-Württembergin, Nordrhein-Westfalenin ja Mecklenburg-Vorpommernin osavaltioissa) tarjoamme mahdollisuuden tutustua autokatokseen ja ostaa se suoraan paikan päällä sopimalla tapaamisesta SoloPort-asiantuntijoidemme kanssa. Lähetä ajanvarauspyyntö osoitteeseen info@soloport.com.

Voiko useita autokatoksia sijoittaa vierekkäin?

Tarjoamme kaikkiin autokatoksiin lisävaihtoehtoja, jotka voidaan liittää olemassa olevaan SoloPort-autokatokseen, jolloin saadaan aikaan kaksoisautokatos tai autokatos kolmelle ajoneuvolle. Kunkin aurinkoautokatoksen toimintaa varten on kuitenkin kytkettävä erillinen invertteri ja ohjauskaappi.

Kuinka suuri on kuormitus? (kattokuorma, lumikuorma, tuulikuorma)?

Autokatoksen katto-/lumikuorma on 80 kg/m2 (0,8 kN/m²). Riippumatta siitä, onko kyseessä autokatos henkilöautoille vai matkailuautoille. Myös lisäpaikat kestävät samat kuormat. Tuulikuorma on 108km/h ja kestää siten huonoa säätä.

Onko moduulin katto vedenpitävä?

Kyllä, moduulin katto on vedenpitävä. Aurinkopaneelien alle on asennettu vaaka- ja pystysuuntaiset kourut, jotka johtavat sadeveden autokatoksen alimpaan kohtaan. Tähän kohtaan voidaan kiinnittää kaupallisesti saatavilla olevia sadekouruja, jotka johtavat sadeveden haluttuun paikkaan.

Aurinkopaneelien välissä ei ole erillistä tiivistettä, joten vesi pääsee valumaan helposti pois kourujen kautta. Jos tuulee ja sataa, on tietysti mahdollista, että vettä sataa sisään sivuilta. Ylhäältä sade valuu siististi pois kourujen kautta.

Jokaisella järjestelmällä on kuitenkin rajansa. Kovalla sateella ei voida sulkea pois sitä, että suuren vesimäärän vuoksi vettä tulee joskus aurinkokaton läpi.

Tarjoatteko myös kokoonpanoa?

Ei, emme tarjoa kokoonpanopalvelua. Tavallisen autokatoksen tavoin autokatos on helppo koota 2-3 henkilön voimin kokoonpano-ohjeidemme mukaisesti. Jos tarvitset perustuksen, jota et voi rakentaa itse, ota yhteyttä puutarha- ja maisemointiurakoitsijaan.