Kaikki tuotteet

1,2 m siirrettävä rengashylly RR2000 / 50 cm syvä / 1.390 - 1.790 mm korkea / 3 tasoa

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(3)
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 86225
 • Malli
  RR2000
 • Tasojen määrä
  3
 • Hyllytaso
  ilman
 • Leveys
  1.200 mm
 • Syvyys
  500 mm
 • Korkeus
  1.390 mm - 1.790 mm
 • Maks. kuormitus hyllyväliä kohti
  500 kg
Toimituksen laajuus
 • 2 x siirrettävät varastohyllypylväät / 1,39 m korkea / korkeussäädettävä / 50 cm syvä sis. paneelit
 • 6 x varastohyllyn yksittäinen poikkipalkki 110 cm, hyllykuormitus: 400 kg
 • 1 x kuljetuskahva - siirrettävä varastoteline/kuormalavahylly (sis. asennusmateriaalin)
 • Kaikki kokoonpanoon tarvittavat tarvikkeet ja kokoonpanomateriaali 
 • Kokoonpano-ohjeet
 • 5 vuoden takuu
 • Helppo renkaiden ja vanteiden varastointi
 • Suuri joustavuus käyttöpaikalla rullalaakeroinnin ansiosta
 • Ergonominen työskentely säädettävän korkeuden ansiosta
 • Modulaarinen rakenneperiaate mahdollistaa joustavan laajentamisen ja mukauttamisen
 • Laadukas työjälki

Renkaiden kuljetus helposti

Tätä täysin konfiguroitua siirrettävää rengashyllyä ilman tasoa käytetään renkaiden, vanteiden tai vastaavien tavaroiden kätevään kuljetukseen. Tämän käytännöllisen siirrettävän hyllyn kokonaisleveys on 1,2 m, jolloin tehokas alustapinta (käyttökelpoinen sisämitta) on 10 cm lyhyempi. Tässä telineessä on 3 tasoa, jolloin 110 cm:n poikkipalkkiin voidaan lastata 6 ja 220 cm:n poikkipalkkiin jopa 12 rengasta tai vannetta.

Hyllykuorma (kuormitus tasoa kohti) on enintään 400 kg hyllyvälikuorma (2 pylvään välillä tasaisesti jakautuneella kuormalla) on enintään 500 kg.

Poikkipalkit (oranssiksi pulverimaalattu) ripustetaan pylväisiin yksinkertaisella pistorakenteella ja kiinnitetään varmistussokilla vahingossa tapahtuvaa irtoamista vastaan. Poikkipalkkien korkeutta voidaan säätää yksilöllisesti 50 mm:n rasterissa. Renkaat sijoitetaan poikkipalkkien päälle ja tuetaan kevyesti portaittaisen poikkipalkin erityisellä muotoilulla.

Liikuteltava rengashylly (jauhemaalattu sinisellä) koostuu etu- ja takahyllyprofiilista sekä 2 liikuteltavasta pyörästä, jotka on varustettu lukitusjarruilla. Hyllyn pylväät on viimeistelty ylhäältä kahdella erikoisvalmisteisella paneelilla, jotka lisäävät työturvallisuutta ja viimeistelevät kulmat ja reunat tasaiseksi. Listat liitetään ilman pultteja, ja ne on näin helppo sijoittaa.

Joustava sovellustasi varten

Siirrettävän rengashyllyn työskentelykorkeus on säädettävissä yksilöllisesti 50 mm:n rasterissa ja se ulottuu välillä 1.390 - 1.790 mm. Tätä tarkoitusta varten on säädettävä vain pylvään jalkaosan korkeutta. Täydellisessä hyllyssä on 4 siirrettävää pyörää, joissa on lukitusjarru, joten se soveltuu liikkuvaan käyttöön. Tätä siirrettävää hyllystöä tarjotaan erityisesti kaupalliseen ja teolliseen käyttöön, ja se soveltuu myös vankkoihin sovelluksiin. Hyllystömme modulaarisen rakenneperiaatteen ansiosta niitä on mahdollista laajentaa ja mukauttaa tarpeidesi mukaan milloin tahansa.

Kaikki kokoonpanomateriaalit, kuten ruuvit, mutterit ja kaikki kokoonpanossa tarvittavat pienet osat sisältyvät hintaan ja toimitukseen.

...lue lisää
Huomautukset

Tärkeää tietoa

Kaikki tiedot koskevat tasaisesti jakautuneita kuormia. Kuormitettuna hyllykuormaa ja kenttäkuormaa ei saa ylittää. Periaatteessa käytössä noudatetaan voimassa olevia työturvallisuutta ja työterveyttä koskevia ohjeita (DGUV-sääntö 108-007 / BGR 234). TOPREGAL ei ota vastuuta epäasianmukaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista/vaurioista. Asiantunteva neuvontatiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat poiketa muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi tuotteelle.

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 3.67 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
15.12.2021 perustuu Tuotenro 86225
Sinun on oltava varovainen, kuinka pitkälle voit laskea alaosan, sillä pienissä malleissa on ongelmallista asentaa se kokonaan alaspäin, jos haluat saavuttaa koko ulottuvuuden.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
14.05.2021 perustuu Tuotenro 86225
Sinun on oltava varovainen, kuinka pitkälle voit laskea alaosan, sillä pienissä malleissa on ongelmallista asentaa se kokonaan alas, jos haluat saavuttaa koko ulottuvuuden.
Lue alkuperäinen
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
03.11.2023 perustuu Tuotenro 86225
Usein kysytyt kysymykset
Yleisiä kysymyksiä
Miten toimitus hoidetaan ja mikä on tilaukseni toimitusaika?

Tilauksesi luovutetaan yleensä kuljetusyhtiölle 24 tunnin kuluessa tilauksen tai maksun vastaanottamisesta (valitusta maksutavasta riippuen), varastotasosta riippuen. Tästä eteenpäin toimitusaika Saksan liittotasavallan sisällä on enintään 72 tuntia (kansainväliset lähetykset kestävät vastaavasti kauemmin, huomioi tiedot suoraan kunkin tuotteen kohdalla). Jos olet valinnut neuvontailmoituksen, kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä vähintään päivää ennen toimitusta toimituspäivän sopimiseksi.

Lisätietoja Lisätietoja lähetysten käsittelystä on täällä.