+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Suodatin märkä-kuiva-imuriin NTS80, wipeket
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(1)

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 121322-ET
  • Malli
    NTS80
  • Korkeus
    360 mm
Toimituksen laajuus
  • 1 x suodatin märkä-kuiva-imuriin NTS80, wipeket

Tehokas alipaine, tiivis suodatin

NTS80 on tehokas monitoimilaitteemme, kun on kyse lian, lian, roskien tai nesteiden poistamisesta. Tämä tekee tämän märkä-kuivaimurin pöly- ja nestesuodattimesta koneen sydämen, sillä ilman suodatinta, joka pidättää imettyä likaa, kaikki imurointi on turhaa. Siksi NTS80:n märkä-kuiva-suodatin on suunniteltu erityisen repäisykestäväksi, ja se pidättää luotettavasti sekä kuivaa pölyä että roskia ja vettä. Suodattimen erittäin tiheäsilmäinen verkko estää imettyjen materiaalien poistumisen, joten pienilläkään hiukkasilla ei ole mahdollisuutta poistua uudelleen. Laadukkaan viimeistelyn ansiosta märkä-kuiva-suodatin on kestävä ja helppo puhdistaa. Halkaisijaltaan {7147} ja korkeudeltaan 360 mm kangassuodatin sopii täydellisesti NTS80:n kallistettavaan kehykseen ja suojaa näin moottoria lialta.

Ammattilaisten vinkki:

Voit puhdistaa kaksi kertaa nopeammin käyttämällä NTS80:n toista suodatinta. Kun yksi märkä-kuivasuodatin on täynnä ja vaatii puhdistusta, voit jatkaa koneen käyttöä toisella suodattimella. Tämä säästää odotusaikaa ja lisää märkä-kuivaimuroinnin tehokasta aikaa kaksinkertaisesti.

...lue lisää
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 5.00 / 5.00)
Riippumaton luokittelukumppanimme "Trusted Shops" on ottanut käyttöön erilaisia toimenpiteitä varmistaakseen, että täällä esitetyt arvosanat ovat peräisin vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet tuotteita. Yksityiskohtainen kuvaus toimenpiteistä on luettavissa osoitteessa Trusted Shops.
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
29.09.2023 perustuu Tuotenro 121322-ET
nopea toimitus TOP tavarat Asiakaspalvelu TOP
Lue alkuperäinen