+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Pyyhkimen huulten sarja pesurikuivainta varten SWM20E, wipeket
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 

Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 170219-ET
 • Malli
  SWM20E
 • Leveys
  580 mm
 • Korkeus
  900 mm
Toimituksen laajuus
 • 2 x pyyhkimen huulet pesurikuivainta varten SWM20E

Joustava, kestävä ja luotettava

Lattianpesukone SWM20E on varustettu kahdella pyyhkimen huulella, jotka on kiinnitetty toistensa taakse koneen takaosaan. Nämä kaksi huulta on suunniteltu kestäviksi, mutta kun vahingossa ajetaan reunojen tai irtotavaran, kuten muttereiden ja pulttien, yli, pyyhkimet voivat vahingoittua.

Tätä tapausta varten on nyt olemassa käytännöllinen pyyhkimen huulisarja, jolla voit lisätä tehokasta puhdistusaikaa ja välttää tahattoman vian työaikana. Kumihuulten vaihtaminen on lastenleikkiä, ja se voidaan tehdä muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä.

Kaksi pyyhintähuulta poistavat lattialta irronneen lian ja jäteveden luotettavasti, jolloin pinnan myöhempi pyyhkiminen on tarpeetonta. Pyyhkimet mukautuvat pintaan. Tämä tarkoittaa, että pyyhkimen huulet tukevat imupalkkia optimaalisesti ja likainen vesi kerätään jätevesisäiliöön.

Siksi wipeketin pyyhintähuulisarja on optimaalinen lisä SWM20E-asiakkaallesi.

Ammattilaisten vinkit:

 • Puhdista pyyhkäisyhuulet säännöllisesti mukana toimitetulla liinalla. Tämä pidentää materiaalin käyttöikää huomattavasti.

wipeket pähkinänkuoressa

Korkea puhdistusteho, tehokas lianpoisto ja ergonomisesti miellyttävä työasento. Kaikki puhdistuskoneemme on kehitetty ja valmistettu näiden periaatteiden mukaisesti. Vakuutu wipeket kustannustehokkaiden siivouskoneiden korkeasta laadusta.

Huomautuksia:

Lattioittesi optimaalista puhdistusta varten suosittelemme käyttämään SWM20E Multi Blue -yleispuhdistusaineen kanssa. 

Älä sijoita laitetta tiloihin, joissa lämpötila voi laskea pakkasen puolelle, sillä se vahingoittaa suuttimia ja putkia.

Meiltä saat sopivia varaosia SWM20E edulliseen hintaan.

...lue lisää