Kaikki tuotteet

Puhdistusharja lattianpesukonetta varten SWM30, halkaisija 430 mm, wipeket

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
Saat jopa 10% alennuksen ostoskoristasi!
2.000
3 %
5.000
5 %
10.000
10 %
Tekniset tiedot ja lataukset
Tuotenro. 121298-ET
 • Malli
  SWM30
 • Paino
  3,31 kg
 • Väri
  musta
 • Korkeus
  75 mm
 • Harjan halkaisija
  430 mm
 • Ulkohalkaisija
  430 mm
Toimituksen laajuus
 • 1 x Puhdistusharja SWM30

Puhdista nopeasti ja siististi

Tämä on mahdollista kompaktipesurikuivausrummun puhdistusharjamme SWM30 avulla. PP suurharjan 430 mm kovat harjakset poistavat luotettavasti myös pinttyneen lian. Hankausharjan kova materiaali takaa harjakset pitkäikäisiksi, joten se on kestävä investointi siivoustarpeisiisi. Siksi se sopii erinomaisesti koville, tasaisille pinnoille sekä sileille pinnoille, kuten laatoille. Harjan pieni halkaisija, joka on siirretty oikealle, varmistaa, että se pääsee hyvin kulmiin ja että se voidaan ajaa erinomaisesti reunoille.

Se on myös helppo kiinnittää koneeseen kääntyvällä järjestelmällä, ja se voidaan vaihtaa muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä harjan puhdistusta varten. Liu'uta harja tai mopin lisälaitteen levy hankaus-kuivausrummun alle, nosta sitä ylös ja käännä sitä myötäpäivään. Puhdistusharjan irrottaminen onnistuu yhtä helposti antamalla sille pieni nykäisy ja kääntämällä sitä sitten vastapäivään. Harjan vankka komposiittikääntöpöytä on suunniteltu tukevaksi ja kestäväksi, mikä mahdollistaa harjan usein tapahtuvan vaihtamisen tai koneen pitkäaikaisen käytön ilman suurempaa kulumista.

wipeket pähkinänkuoressa

Korkea puhdistusteho, tehokas lianpoisto ja ergonomisesti miellyttävä työasento. Kaikki puhdistuskoneemme on kehitetty ja valmistettu näiden periaatteiden mukaisesti. Vakuutu wipeket kustannustehokkaiden siivouskoneiden korkeasta laadusta.

...lue lisää